Каталог ФВ: http://www.minichamps.de/content_frames/main_produktliste_detail.asp? Потім вибираємо "Street Cars" Далі марку ФВ і насолоджуємось! А в мене є отака: Мені цю модельку привезли у дарунок з Москви мої друзі!!!
Відповідь: Всім, хто любить марку ФВ модельки! добре що така тема відкрита якось признатись не виходило, я давно хочу купити собі в машину мягку іграшку вольцик жук або бора синього кольору, такі точно 100% існують томущо, я сам бачив в двох машинах на задній полці. А може хтось знає чи є мягкі іграшки Поло-чки і де їх можна придбати? Крім Алекса і Джереман авто на останньому вони коштують поза 100 убитих єнотів.
Відповідь: Всім, хто любить марку ФВ модельки! А мені Жучка наші подарували, але зовсім не цієї компанії виробника...
Відповідь: Всім, хто любить марку ФВ модельки! А я у тебе її не бачив! Чи це ти тіко зараз купив, щоб привикнути до неї??? Пи.Си. При такій зйомці, на мобільнику вмикай макро зйомку, кращий результат буде!
Відповідь: Всім, хто любить марку ФВ модельки! Жучок виконаний точніше тут задні дверки не відчиняються . Купеха
Відповідь: Всім, хто любить марку ФВ модельки! Тоже таку хочу, але зелену! Хлопці признавайтесь де купляли???
Відповідь: Всім, хто любить марку ФВ модельки! Там тільки чорна була, і виглядала галімо, трохи Я не знаю назв вулиць. там де Челентано на Князя Романа- паралельна вулиця , де односторонній рух... НУ Я К? шОСЬ ЗРОЗУМІЛО ?
Відповідь: Всім, хто любить марку ФВ модельки! Зрозуміло шо туди не поїду! Чорний то відсутність кольору, а я хочу чорну! Такшо обмежусь фотками нашої Джетти...
Відповідь: Всім, хто любить марку ФВ модельки! Якщо честно, то та бора зроблена не дуже гарно! На сірку, який на моїй фоті дверцята не відчіняються, але ВСЕ зроблено відносно орігінала 1:1. Масштаб у сірка 1:43, але й на такому масштабі задня отика зроблена окремими наборними блоками, тобто поворотник - оранжевий, стоп и габарит красні, але пластик різниться, зємульован стоп і габарат окремо, заднього хода блок - білий. Днище машини виконано д дуже гарною і детальною деталізацією. От то круть!
Відповідь: Всім, хто любить марку ФВ модельки! Ти чого присвоюєш мені чужі дописи??? У мене не Бора, а Жук!
Дорогий Адміне, А чи не здається Тобі, що ця тема ну дуже вже подібна на тему "Масштабні моделі VW"? І що любителі цього діла можуть трохи якби погубитися. Чи не варто би було якось подружити ці теми?