Встановлення додаткових приладів на Г2 1.3 карб

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Lyubomyr, 7 вер 2008.

1. Lyubomyr

Lyubomyr Active Member

VW Passat B7; Barkas B1000-1 1989 1.3 MH
    Чи є проблеми по встановленню дод.приладів: тиск масла, вольтметр, температура масла фірми Autogauge або Prosport?Двигун 1.3 карб.
    Вже є в наявності тахометр, от і незнаю до чого його підключати, чув що до котушки.
    Хто з цим стикався?

2. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    Відповідь: Встановлення додаткових приладів на Г2 1.3 карб

На тахометрі є дві дроти от один до - катушки а другий до+ катушки

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Є - датчик температури масла нікуди вкручувати на наших моторах хібащо в картері дирку сверлити і різьбу різати але це не буде відображати температуру масла в двигуні бо в картері масло охолоджується. Буде трохи занижена. На скільки не знаю
    Прибор тиску масла має бути не менше ніж на 7 бар інакше стрілку скрутить як в Тревела. При гарячому моторі тиск падатиме до ~0,4 бар так що орієнтуйся щоб шкала була людською
    Тополь собі поставив якісь такого плану (не оригінальні) датчики - каже що показують "температуру на марсі" хоча не виключено що ти візьмеш хороші.

4. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

В мене на 08 стоїть проставка під масляний фільтр куда вкручені датчики температури і тиску масла. Все показує. Датчики автогогі. Понятно що не особо точні, але вроді щось показують. В мене шкала в PSI. На холостому на гарячому показує 40 psi, на максимальних оборотах 80 psi.
    1 bar = 14.22 psi.

p.s. За проставку дав 50$, на гольф і 08 там помоєму однаковий розмір.

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

і де таке добро продають? як думаєш - різьби в датчиків наших і ваших однакові?

6. vovka

vovka Active Member

проставку на ebay заказував - в цього продавця
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360035173097
    шле в Україну. Проблем небуло.
    Моя проставка з різьбою 3/4" 16 UNF (в характеристиках масляного фільтра вказана різьба) і отворами під датчики з різьбою 1/8". Датчики теж з різьбою 1/8". прибори виглядають ось так
    http://cgi.ebay.co.uk/AUTOGAUGE-52m...086545134QQcmdZViewItem?hash=item360086545134
    Взяв б/у по 20$ за штуку.

• Подобається Подобається x 1
  7. Lyubomyr

Lyubomyr Active Member

на скільки я знаю стоїть два датчика, один по нижній межі тиску масла, а інший по верхній.А куди підєднати?чи треба окремо ставити або так як Вовка сказав?

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

В оригіналі датчик йде з двома виводами і ставиться замість датчика низького тиску. Один вивід йде на приборку а інший власне на стрілочний девайс. Як роблять в китаї - нажаль незнаю але думаю що суто для перехідників.

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Порахуй, кіко буде тобі коштувати набір с приладів і датчиків(які іноді показують все. що завгодно), яки ти хочеш заказати на ібеі + перехідник і доставка.
    Можу взнати, був у знайомого комплект повний приладів і датчиків ВДО з Ауді.

10. vovka

vovka Active Member

так а куда він датчик температури вкрутить - піддон сверлити і міряти датчиком VDO температуру на марсі, крім того це якось по варварськи :)))
    все одно проставку треба. Прибори VDO я не спорю що можуть бути точніші і можуть бути надійніші чим китайські, але я свого часу не знайшов їх дешевше 100$ за 3 штуки, і то не у Львові.

Доречі. Можем якось потестити датчики (ну щоб порожняки не ганяти нарахунок температури на марсі :) ). Вкрутим в мою проставку відразу 4 датчика (2 китайських і 2 VDO) одночасно і подивимось різницю.

• Подобається Подобається x 1
  11. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

в 1,3 незнаю, куди крутити, у 1,6 - 1,8 є заглушки на лапці масляного фільтру, заглушку викручуєш, датчик вкручуєш. В тому, що китай відносно ВДО бреше, я впевнений на 100%. :)

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

згоден
    у мене є поки що не вкручений датчик температури ВДО
    якщо можеш приїжджай на зїзд 19-го і спробуєм
    але нагадайся перед тим що будеш щоб я взяв його з собою

Додано через 1 хвилину
    в 1.3 нема заглушок

13. vovka

vovka Active Member

на зїзді не получиться. до проставки там тяжко підлізти, то треба на ямі робити в гаражі, мало що в процесі експериментів може статитися )

14. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

Я поклав датчик тиску масла від ВАЗ 2106 - працює нормально.
    Викрутив датчик (з мотора) низького тиску, зробив перехідник і поклав на то місце два датчика від ВАЗ 2106 і в салон аналогісно поклав від 2106.

15. Lyubomyr

Lyubomyr Active Member

Чи є у когось досвід встановлення приладів: (тиск масла,темп масла, темп охол рідини)? Чи нормально працюють прилади з рідними датчиками чи потрібно встановлювати додатково?

16. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Звісно треба встановлювати.
    Куплені і поставлені "ноунейм" датчики тиску масла, вольтаж і буст на кривчицях.
    Тиском масла незадоволений - бреше скотина. Але підозрюю що може тому що я його випадково чуток пошкодив. До всіх інших нарікань нема. Ціна - біля 40-50 у.є за датчик.

17. Lyubomyr

Lyubomyr Active Member

ти говориш про прилади чи про датчики? А датчики які ставив?

18. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006
    Я трохи важко розумію що ти маєш на увазі...
    Про що я кажу - якщо ти купляєш наприклад прилад який показує тиск масла - то разом з ним в упаковці обовязково є зовнішній давач який вкручується у відповідне місце. Так само тиск наддуву або температури масла.

19. Lyubomyr

Lyubomyr Active Member

ось про це я і питав) Датчик - те що вкручується в зону виміру потрібного нам параметру, а прилад - зчитує покази датчика і показую в зрозумілій формі -так я то розумію.
    Тепер ще залишилось питання, де ті датчики вкручувати(впаювати)? Де відповідні місця під них(датчики темп води(масла), тиску масла, тиску буста не цікавить покищо)), так щоби датчики показували правильні значення, а не погоду на Марсі.

20. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006
    Хм... Кожен окремо треба вирішувати... Тиск масла і його темп - купляти розгалужувач і вкручувати його в місце штатного датчинка. Воду - так само.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)