Встановлення задньої балки з дисковими гальмами..

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Nazariy, 4 лип 2011.

1. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    власне як переставляти балку , тут тут питань нема, а як бути з регулятором? в мене його нема. тупо трубки йдуть від гтц до барабанів. як бути, міняти трубки чи як? чи взагалі нафіг той регулятор, в переді стоять 256мм

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Викидай регулятор і не пар мозк якщо хочеш як простіше. Регулятори ставили як на барабанних балках так і на дискових.
    Якщо хочеш все як по правилах - то лишай його.

3. Pazzi_tiff

Pazzi_tiff Active Member

VW Golf II GL 1.6 1986
    якщо без "колдуна" то на мокрій,слизькій дорозі зад буде переторможувати перід

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Дискові гальма мають більшу ефективність ніж барабанні (це знають всі), колдун (регулятор тиску) відрубає подачу гальмівної рідини щоб не заблокувати задні гальма (це теж всі знають) а тому я б радив його не викидати бо задні колеса будуть постійно йти юзом при кожному інтенсивному (не екстренному) гальмуванні, а якщо додати що побокам будуть автівки + дорога матиме наклон- то є велика ймовірність цепонуть рядом стоячі автівки. Чи при аварійному маневрі з гальмуванням просто посунутись боком. На барабанних балках не завжди встановлювали колдуни а на дискових завжди.
    Купити нові трубопроводи не проблема (я собі ставив повністю нові), метод підключення та регулювання є в книзі по ремонту.
    P.S. це твоя безпека, і здоров"я твоїх близьких тому не варто економити 100-150грн на цьому. Мене врятував пас безпеки та я ніколи не хотів перевіряти чи дійсно вони рятують :)!!!

5. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    а де купляв труби, а то на екзісті нема

6. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    В мене є трубки.Якщо цікавить пиши в пп

7. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Я купував на базарі, брав гальмівний шланг (для зразка різьби) і підходив до мужиків в яких купа гальмівних трубопроводів, в них підбирав по довжині який мені необхідно(попередньо замірявши). Середня ціна довгого (3-3,5м) коливалася в районі 80грн. Гнув трубки по місцю на ямі під час заміни всих елементів гальмівної системи.

Останнє редагування: 6 лип 2011

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)