Попав у яму, погасла магнiтола, погасли часи на панелi приладiв, кiнцевики дверей не працюють, кажуть сигналцi, що вони вiдкритi, не включаэться свiтло у салонi при видчинених дверях. Перевiрив запобiжувачi, сгорiв 3 злiва на 10А, при спробi на працюючiй машинi помiняти - згорiв ще один, вимкнув двигун, ще одна спроба - димок. Проба третя i остання - ставлю 20А - згорiв!!! Пiдскажить, де шукати трабл?
Часто при попаданні в вееелиику яму злітають фішки з дротів. Раджу пройтися по дротах від третього запобіжника, починаючи з самої клеми на зворотній панелі запобіжників. Жгути розмотувати не потрібно, достатньо візуально оглянути фішки та клеми на всіх з'єднаннях споживачів, за які відповідає цей запобіжник. У твоєму випадку це магнітола (дивися на її плюсову клему живлення) та підсвітка салона. Починати треба з розборки кінцевиків, схоже на те, що з одного з них злетів плюсовий дріт та коротить на масу, адже сигналка розуміє відкриті двері лише при замкнених контактах.
Скірокко все правильно порадив. А ще заглять в прикурювач, чи часом він не коротнув. Прикурювач на тому ж запобіжнику. Я такий фокус мав.
Я порекомендував би подивитись до проводки магнітофона якщо він нештатний(доставляли не на заводі) можливо там провода перетерлись(за мафоном)
були. в нас в Москалю стояла така. старий привіз з Камчатки. там ближче до косооких було. ще привіз Панасонік оригінальний патіфон на дві касети з функцією запису. Москаль був самий мажорний.)))))
Така думка э, тому що такий же прикол був спочатку при попитцi включити прикурювач, не пам'ятаю правда нащо...
Олег, ти як у воду дивився! Я такого ще не бачив! Якимось чином(чином яким знаю, бо прикурювачем не користуюсь i вiн лежав серед мелдякiв у бородi) у сам прикурювач встала монета 25 коп. От вона й замкнула i не дала поставити бiльш потужний предохранитель.