Народ, а що вул.Куліша тепер одностороння чи як? Завжди їздив зі Львова (з Городоцької) до Червонограду через Куліша, Чорновола, Липинського. Власне чому питаю. Бо був у Львові десь тиждень тому назад. Паркувався на Куліша з правого боку, приблизно десь навпроти Косметологічної лікарні. А як їхав назад, то для розвороту заїхав на стоянку від Косметологічної лікарні, а при виїзді на Куліша з цієї стоянки синій знак "виїзд на дорогу з одностороннім рухом" зі стрілкою на ліво. Слава Богу, що ДАЇників не було поряд. Виходить я їхав проти руху? Чесно кажучи пальцем мені ніхто не крутив. А при підїзді до Чорновола (перехрестя з вул. Під Дубом) ще один сюрприз: там якісь обїзні смуги построїли чи як? Завжди на Чорновола було прямо, а тепер якось спочатку направо, обізд перешколи зліва і аж тоді прямо. Може хтось розяснить, бо знаків я щось тоді й не замітив (привичка їздити по памяті)?
все саме так як ти написав. нова розмітка і напрям руху вже діють близько 1міс. ,після того як відремонтували дорогу по чорновола. про це писали в газетах і говорили по радіо
Ясненько! Ще одне: а при виїзді з Куліша на Городоцьку ще є знак рух направо? Бо мені раз треба було там наліво, то я мусив добрив кавалок Городоцької проїхати для розвороту.
Якщо Ти маєш на увазі виїзд на Городоцьку біля фокстроту (здається так називається цей супермаркет електроніки), то так, там тільки направо.
vas984, 100% - там тільки направо, хоча якщо виїжаючи видно,що немає даішників, то можна повертати... внизу Куліша-Чорновола - як на мене ідіотський розїзд зробили...імхо
Я раз так повернув, в іншому місці, а вони в припаркованому цивільному авто сиділи і ..."ви чому порушуєте?"... А Куліша тепер куди руХ: до Городоцької чи до Чорновола, бо я так і не зрозумів?
Ну от не розумію для чого так робити?! А якщо комусь треба на Куліша і назад (в сторону Чорновола), то як саме ближче об'їхати, не нарушаючи? До речі, а Городоцьку вже підрихтували чи ні (цікавить відрізок Магнус - Приміський вокзал), а то там така жопотряска? А з Личаківською будуть, щось робити?
Це було зроблено на мою думку для того, щоб розгрузити Чорновола до центру, і зараз якщо комусь потрібно на Куліша, то в принципі проблем попасти немає ніяких. Але є один мінус, і він залишився надалі - це пішохідний перехід і зупинка маршруток біля гот.Львів, вони і надалі блокують рух до центру, і ще в добавок підняли бардюри на Чорновола, після яких тепер всі хто хоче відвідати магазини по праву сторону паркуються в правому ряді.
Личаківську та Городоцьку, як 2 великі "жопотряски" будуть робити вже наступного року...на 2010р. ремонти не передбачені...
Мабуть саме краще буде розвернутися через Шпитальну (їхати як до Краківського), потім наліво на Шолом-Алейхема і там вже можна буде наліво на Городоцьку. А вот дорога на Городоцькій дійсно жесть, я туди навіть не пхаюся, намагаюся об'їхати завжди))
Інтересний варіант! Дякую! А якщо з Куліша повернути наліво в Косметологічну лікарню, то потім при виїзді з неї на Чорновола повертати можна в обидва боки?
Там навряд чи, адже виїзд на дорогу з одностороннім рухом... Можливо нижче (вул.Зернова там де світлофор) - там можливо, хоча ХЗ (мо і знак стоїть "рух вправо")
Мабудь краще буде Куліша-Шпитальна(як до Краківського)-Котлярська(перший поворот з Шпитальної направо)-М.Балабана далі пересікаєм Куліша прямо на Зернову і далі виїзжаєм на Чорновола.