вул. Куліша

Тема у розділі 'Новини ДАІ', створена користувачем vas984, 3 лис 2010.

1. vas984

vas984 Початківець

Ауді 100 (1.8)
    Народ, а що вул.Куліша тепер одностороння чи як?
    Завжди їздив зі Львова (з Городоцької) до Червонограду через Куліша, Чорновола, Липинського. Власне чому питаю. Бо був у Львові десь тиждень тому назад. Паркувався на Куліша з правого боку, приблизно десь навпроти Косметологічної лікарні. А як їхав назад, то для розвороту заїхав на стоянку від Косметологічної лікарні, а при виїзді на Куліша з цієї стоянки синій знак "виїзд на дорогу з одностороннім рухом" зі стрілкою на ліво. Слава Богу, що ДАЇників не було поряд. Виходить я їхав проти руху? Чесно кажучи пальцем мені ніхто не крутив. А при підїзді до Чорновола (перехрестя з вул. Під Дубом) ще один сюрприз: там якісь обїзні смуги построїли чи як? Завжди на Чорновола було прямо, а тепер якось спочатку направо, обізд перешколи зліва і аж тоді прямо.
    Може хтось розяснить, бо знаків я щось тоді й не замітив (привичка їздити по памяті)?

2. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    все саме так як ти написав. нова розмітка і напрям руху вже діють близько 1міс. ,після того як відремонтували дорогу по чорновола.

про це писали в газетах і говорили по радіо

3. Crazy

Crazy Active Member

Lancer
    повезло) вони там частенько паслися)

4. vas984

vas984 Початківець

Ауді 100 (1.8)
    Ясненько! Ще одне: а при виїзді з Куліша на Городоцьку ще є знак рух направо? Бо мені раз треба було там наліво, то я мусив добрив кавалок Городоцької проїхати для розвороту.

5. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    Якщо Ти маєш на увазі виїзд на Городоцьку біля фокстроту (здається так називається цей супермаркет електроніки), то так, там тільки направо.

6. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    vas984, 100% - там тільки направо, хоча якщо виїжаючи видно,що немає даішників, то можна повертати...:) внизу Куліша-Чорновола - як на мене ідіотський розїзд зробили...імхо

7. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Я раз так повернув, в іншому місці, а вони в припаркованому цивільному авто сиділи і ..."ви чому порушуєте?"...
    А Куліша тепер куди руХ: до Городоцької чи до Чорновола, бо я так і не зрозумів?

8. Vexler

Vexler Аксакал

Cherepaha, тільки вверх, тобто від мосту (де перехрестя Чорновола) і аж до Магнуса...

9. vas984

vas984 Початківець

Ауді 100 (1.8)
    Ну от не розумію для чого так робити?! А якщо комусь треба на Куліша і назад (в сторону Чорновола), то як саме ближче об'їхати, не нарушаючи? До речі, а Городоцьку вже підрихтували чи ні (цікавить відрізок Магнус - Приміський вокзал), а то там така жопотряска? А з Личаківською будуть, щось робити?

10. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Це було зроблено на мою думку для того, щоб розгрузити Чорновола до центру, і зараз якщо комусь потрібно на Куліша, то в принципі проблем попасти немає ніяких. Але є один мінус, і він залишився надалі - це пішохідний перехід і зупинка маршруток біля гот.Львів, вони і надалі блокують рух до центру, і ще в добавок підняли бардюри на Чорновола, після яких тепер всі хто хоче відвідати магазини по праву сторону паркуються в правому ряді.

11. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Знайомий там на початку нововведень і попався.

12. Vexler

Vexler Аксакал

Личаківську та Городоцьку, як 2 великі "жопотряски" будуть робити вже наступного року...на 2010р. ремонти не передбачені...

13. vas984

vas984 Початківець

Ауді 100 (1.8)
    Зрозуміло! Дякую!

14. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    Мабуть саме краще буде розвернутися через Шпитальну (їхати як до Краківського), потім наліво на Шолом-Алейхема і там вже можна буде наліво на Городоцьку. А вот дорога на Городоцькій дійсно жесть, я туди навіть не пхаюся, намагаюся об'їхати завжди))

15. vas984

vas984 Початківець

Ауді 100 (1.8)
    Інтересний варіант! Дякую!
    А якщо з Куліша повернути наліво в Косметологічну лікарню, то потім при виїзді з неї на Чорновола повертати можна в обидва боки?

16. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Там навряд чи, адже виїзд на дорогу з одностороннім рухом...
    Можливо нижче (вул.Зернова там де світлофор) - там можливо, хоча ХЗ (мо і знак стоїть "рух вправо")

17. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Мабудь краще буде Куліша-Шпитальна(як до Краківського)-Котлярська(перший поворот з Шпитальної направо)-М.Балабана далі пересікаєм Куліша прямо на Зернову і далі виїзжаєм на Чорновола.

18. vas984

vas984 Початківець

Ауді 100 (1.8)
    Ясно...
    О, тоже варіант! Спс!.

19. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Так в обидва

Поділитися цією сторінкою