Хто підкаже де у Львові дешевше перекинути і зробити геометрію коліс ? або де у Львові купити нормальну (непереплачуючи) резину. ЯК ви ставитесь до інтернет магазинів по продажі шин (наприклад -rezina.cc),може хтось там замовляв ?
Це досить дорогий сайт, тільки що собі вибирав, то намучився, бо брешуть через інтернет-магазин. Вже навіть замовлення оформив в одному вчора, сьогодні дзвоню - кажуть подорожчала, питали чи висилати. Послав подалі, чисто з принципу.
я так само зараз дивлюсь там , і підібрав собі там ризину .вроді дешевше ніж на інших сайтах ,правда я ще з ними не говорив .(може її в них вже й нема )
На Рясне 1 є прикольний вуйко, який грамотно і швидко то всьо робить. Рясне 1 "на білих домах". Якщо їхати з центру, то по ліву сторону буде базарчик, по праву Матінка Божа, справа буде шиномонтаж.
Я коли шукав колеса то купляв ось тут: http://shyna-online.com.ua/ Тоді там було дешевше ніж всюди. Як зараз невкурсі.
Питайте/шукайте знайомих, хто має картку на серйозну знижку мережі "Шипшина" (максимально, що я бачив - 20. Використавши таку знижку і врахувавши, що при купівлі гуми шиномонтажні роботи "гратіс" + гарантія на самі шини - виходить дуже вигідний "коктейль" і не потрібно "паритись" ні з пересилкою і т.д.