Вулканізація,геометрія коліс

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Pashko, 31 лип 2013.

1. Pashko

Pashko Active Member

volkswagen passat b3 1993d
    Хто підкаже де у Львові дешевше перекинути і зробити геометрію коліс ?
    або де у Львові купити нормальну (непереплачуючи) резину. ЯК ви ставитесь до інтернет магазинів по продажі шин (наприклад -rezina.cc),може хтось там замовляв ?

2. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Це досить дорогий сайт, тільки що собі вибирав, то намучився, бо брешуть через інтернет-магазин. Вже навіть замовлення оформив в одному вчора, сьогодні дзвоню - кажуть подорожчала, питали чи висилати. Послав подалі, чисто з принципу.

3. Pashko

Pashko Active Member

я так само зараз дивлюсь там , і підібрав собі там ризину .вроді дешевше ніж на інших сайтах ,правда я ще з ними не говорив .(може її в них вже й нема )

4. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    На Рясне 1 є прикольний вуйко, який грамотно і швидко то всьо робить. Рясне 1 "на білих домах". Якщо їхати з центру, то по ліву сторону буде базарчик, по праву Матінка Божа, справа буде шиномонтаж.

• Подобається Подобається x 1
  5. Pashko

Pashko Active Member

ок,дякую за інфу

6. Longerman

Longerman Початківець

VW Passat B4 2.0 (2E)
    Клубна карта:
    000103
    Я коли шукав колеса то купляв ось тут: http://shyna-online.com.ua/
    Тоді там було дешевше ніж всюди. Як зараз невкурсі.

7. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Питайте/шукайте знайомих, хто має картку на серйозну знижку мережі "Шипшина" (максимально, що я бачив - 20:wacko:. Використавши таку знижку і врахувавши, що при купівлі гуми шиномонтажні роботи "гратіс" + гарантія на самі шини - виходить дуже вигідний "коктейль" і не потрібно "паритись" ні з пересилкою і т.д.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)