VW B4 - піднімається рівень масла, пдає тяга.

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем AndriyT, 23 кві 2010.

1. AndriyT

AndriyT Новачок

vw B4, 1995р, 2.0 Е
    Привіт, в мене VW B4 95 року , дв. 2.0 E. Не можу ніяк знайти причину чому бере по місту 13 л., свіки чорні , росте рівень масла в двигуні, пропадає тяга. Поміняв свічки і фільтри, на деякий час рівень масла перестав підніматись, а через місяць знов те саме, можливо хтось стикався з подібним підкажіть, пліз.

2. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    2Е в 95 році не ставили.
    якщо росте рівень масла, то мабуть якась рідина туди попадає.
    напевно тосол. рівень тосолу як себе веде?
    не думаю що в масло попадає бензин.

3. AndriyT

AndriyT Новачок

vw B4, 1995р, 2.0 Е
    З масла спецефічний запах, ніби бензину, ріввень тосолу не дивився

4. kym

kym Аксакал

a 100
    В тебе моноінжектор чи повний. Взагальному це є дві проблеми. Розстроївся вприск (судячи по симптомах- почав переливати) і проблема з маслом... По маслу треба визначитись що попадає в картер до масла бензин чи антифриз - що його рівень росте....більше там нічого не може попасти. Витягни щуп подивись і понюхай якщо пахне бензиною то бензин пішов в картер--- десь пробилась прокладка. якщо в маслі бульки і водяні плями то пробита прокладка ГБЦ.
    Виглядає що бензин пішов в картер... тому і вприск розстроївся...десь пробита прокладка

Останнє редагування: 23 кві 2010
  5. AndriyT

AndriyT Новачок

vw B4, 1995р, 2.0 Е
    повний інжектор. масло нюхав таке враження що смердить бензином. Разом з тим, пробував підпалити масло на щупу, то таке не горить

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Подзвони завтра 097 544 68 49 Юра

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Хіба!?
    Норма
    Понюхай інші щупи. Можливо ти сплутав запах картерних газів з бензином
    І не буде. Коли почне та суміш горіти то мотор вже давно клина схватить.
    Давай цифри. На літр за день чи на 100грам на 10000 км?
    Рівень антифризу обовязково проконтролювати при цьому.

8. AndriyT

AndriyT Новачок

vw B4, 1995р, 2.0 Е
    я наїздив 3 тис. та побачив на щупі, що рівень масла піднявся орієнтовно на 1 см. В машині паралельно з цим тяга пропадає, тобто моментами машина рве, а моментами (що частіше) тупить, немов їй не хватає здоров'я

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    На то причиною можуть бути старі ВВ дроти чи катушка запалювання що шиє на корпус чи ті самі забиті форсунки.
    Але більше вся картина схожа на підсос повітря.

Збільшення рівня масла разом з тим - співпадіння. Мені здається що винен все таки антифриз. Подивись чи в розширювальному бачку нема бульок коли гарячий двигун працює, бажано дивитись коли хтось газує, це вкаже на пробиту прокладку. Їдь до Кума, подивитесь разом.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)