Обнаружил, что на моей боре есть противотуманки передние и задние. Вопрос по задним противотуманкам. У меня работает только одна задняя противотуманка,левая. Просмотрел все электросхемы и по всем данным, должна гореть только одна противотуманка сзади, но лампочки вставляются на обе стороны. На левую сторону приходит 6 проводов, а на правую 5. Хотелось бы узнать у владельцев БОРы, это так и должно быть или это неисправность? зачем тогда лампочка там? ШОБ БУЛО? Если так задумано производителем, то я себе запаралелю к левой противотуманке и правую для симметрии.:shock:
Відповідь: VW BORA: Задние противотуманные огни? протитуманка на фольксах передбачена тільки зліва томушо це потрібно для безпеки руху в тумані - шоб видно було ліву сторону машини. з правої сторони протитуманка не передбачена а місце є томушо фари одинакові - наприклад для праворульної версії робиться протитуманка зправа.
Відповідь: VW BORA: Задние противотуманные огни? саме так як сказав САТ, в моїй Джетті також саме така історія була, я думав на новіших машинах це питання вирішене з двох боків, виявляється що ні. Зато в Пасаті в мене світять обидві і це задумано заводом.
Відповідь: VW BORA: Задние противотуманные огни? а в моєму зеленому крокодилі світять дві протитуманки. В сірій їх взагалі нема. Мабуть це тому, що ймовірність догнати мала
Відповідь: VW BORA: Задние противотуманные огни? Тоді, на вихідних, підключу зругу лампочку паралельно до лівої... щоб працювали обидві.