VW BORA: Задние противотуманные огни?

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем zimbabwa, 2 лип 2007.

1. zimbabwa

zimbabwa Початківець

_
    Обнаружил, что на моей боре есть противотуманки передние и задние.
    Вопрос по задним противотуманкам. У меня работает только одна задняя противотуманка,левая. Просмотрел все электросхемы и по всем данным, должна гореть только одна противотуманка сзади, но лампочки вставляются на обе стороны. На левую сторону приходит 6 проводов, а на правую 5. Хотелось бы узнать у владельцев БОРы, это так и должно быть или это неисправность? зачем тогда лампочка там? ШОБ БУЛО?
    Если так задумано производителем, то я себе запаралелю к левой противотуманке и правую для симметрии.:shock:

2. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1
    Відповідь: VW BORA: Задние противотуманные огни?

протитуманка на фольксах передбачена тільки зліва томушо це потрібно для безпеки руху в тумані - шоб видно було ліву сторону машини. з правої сторони протитуманка не передбачена а місце є томушо фари одинакові - наприклад для праворульної версії робиться протитуманка зправа.

• Подобається Подобається x 1
  3. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

саме так як сказав САТ, в моїй Джетті також саме така історія була, я думав на новіших машинах це питання вирішене з двох боків, виявляється що ні.
    Зато в Пасаті в мене світять обидві і це задумано заводом.

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

а в моєму зеленому крокодилі світять дві протитуманки. В сірій їх взагалі нема. Мабуть це тому, що ймовірність догнати мала :)

5. zimbabwa

zimbabwa Початківець

_

Тоді, на вихідних, підключу зругу лампочку паралельно до лівої... щоб працювали обидві.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)