vw caddy, потрібна допомога.

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Вова Lviv, 14 лют 2013.

1. Вова Lviv

Вова Lviv Початківець

Golf 3 JOKER "1.8МІ"
    Клубна карта:
    000078
    Всім привіт, маю до вас одне запитання де на vw caddy 2010 року знаходиться номер шассі, крім вітрового скла, а то щось ніяк не можу знайти :dntknw:

2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Спробуй глянути під капотом зліва, в тому місці, де закінчується гумка, що обмежує ливнівку, є така більша гумка - кубик такий-собі. Так от, його треба викруткою витягнути зовсім, а під ним може бути номер.
    Ідіоти, звичайно, робили, бо, як би не старався, ідеально ту гумку на місце вже не всадиш...

3. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

VW CADDY MAXI GTD 2012 180bhp
    Чортопхай там немає номера,
    в кадді номер лише під склом та на задній правій стійці біля домкрату і все!

4. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Не сперечаюся! Але мова йде про модель 2010 року... А в ній, думаю, може бути і під запаскою, і в тому місці, де я сказала, і, можливо, ще десь...

ПиСи. На одному польському форумі прочитала, що цей номер у Каддіку є під переднім сидінням пасажира 8( Так що шукайте і буде вам...

Останнє редагування: 14 лют 2013
  5. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

Чортопхай, то воно було б чудово, якби було так, але насправді номерів на машині всього 2 і більше немає, запаска під машиною взагалі, під сидіннями немає

P.S. у самого кадді максі 2012 року тому знаю, що є, бо розбирав до голого кузова і назад збирав.

6. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Якщо піти на принцип, то ж можна і на найближчу "Декру" під"їхати або до салону VW... Я ж не горда )))
    Хотіла людині допомогти. За що купила - за те продаю... А тому, хто шукає, лишній раз подивитися - ніколи не лишній.)))

І файно було би, якби відписався - знайшов чи ні... А то ми тут шаблями махаємо, а власник теми зник...

Останнє редагування: 15 лют 2013
  7. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

Чортопхай, то ж таке завжди...тему часто починають...а потім власник зникає, а тут вже таке можна по-придумувати...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)