Ніколи вживу не бачив Corrado І ось вчора їдемо з САТом на Кривчицький базар і назустріч нам вирулює ось така червона лялька Стан ззовні ідеальний, номери червоні, мабуть тільки но пригнана з-за кордону, хоча може й просто на днях куплена в Україні. А сьогодні їду по Левицького і бачу стоїть на тротуарі чорна Кора. Також звір ще той. Правда без переднього бампера. Я би зупинився і спробував познайомитись, але машина стояла біля похоронного бюро, тож я вирішив, що господареві зараз може бути зовсім не до мене і нашого клубу. Пацани-короводи (хоча може то й дівчата ), якщо потрапите на цей сайт, давайтеся чути, будемо раді бачити ваших красунь в нашому клюбі!
Відповідь: VW Corrado у Львові я також то чорне корадо бачив без бампера біля привокзального , але не мав часу чекати власника, хоча то червоне мабуть на багато краще ніж чорне
Відповідь: VW Corrado у Львові те чорне корадо я бачив десь весною біля політеху і не раз і теж воно було без бампера =)
Відповідь: VW Corrado у Львові У Львові є два хлопці-корововоди, один Юлік, колишній скіроковод, другий Богдан, але він вже продав машину чуваку з Б. Хмельницького. В Львівській області є ще якась дівчина на корку, але її мало хто знає. Вона контактує з київським клубом.
Відповідь: VW Corrado у Львові scirocco Ця дівчина з ніком Діамона чи шось таке Ги Її троха знає Львівський Тюніг Клюб
Відповідь: VW Corrado у Львові Потужна машина. але чомусь вона мені не нравіцца, мабуть я нічого в тому не розумію :mrgreen:
Відповідь: VW Corrado у Львові Сама прикольна машина зі всіх фольців як на мене. Сьогодні кстаті бачив на Привокзальній чорний Коррадо. Колись до нас на гонки приїжджало 2 чорних коррадо, але щось вони поганенько їздили..
Відповідь: VW Corrado у Львові Флай, познайом! З нас пиво В мене колись була думка мінятися, але вона вчасно зникла. Корок тяжчий від Сірка, відтак тугіше їде. Він вищий, що може віддатися на загальному коефіцієнті лобового опору, його центр ваги теж вище. Кажуть через жертви дизайну гірший огляд. Сірків штампували 20 років, корки тільки 4, потім зняли з виробництва.
Відповідь: VW Corrado у Львові scirocco вот я її нажаль не знаю... але попитаю може в когось зберігся телефон
Відповідь: VW Corrado у Львові Kinder ну не перебирай Головне шоб в гаражі стояло Ви її на зустріч запросіть і випитайте
Відповідь: VW Corrado у Львові от я і випитав... раніше їздила на корадо, але продала його, бо треба було їй бабла, а потім взяла мустанга, на якому зараз їздить а корадо каже шо попало до неї випадково... от такі то пироги... зате має бути моб одного львівського коровода
Відповідь: VW Corrado у Львові Та можна машину викрасти з гаражу на нашу зустріч, а там сама приїде за нею, заодно познайомимся і з мєнтами також :-D
Відповідь: VW Corrado у Львові Пропонували мені знайомі зимою за 6000 темно-синього Корка, але потребував заміни "декотрих" деталей, і двигун WR6 потребує особливого догляду. А деталі, сказали , тре чекати + price Але красивий , зараза