Відповідь: VW Golf 2 Country - відгуки вопшем з вигляду мені подобається давно вже хочу попробувати на такому поїздити
Відповідь: VW Golf 2 Country - відгуки Але щось я дивлюся, 9 тищ за нього хочуть... Чого ж так дорого, цікаво... Невже кенгурятники сьогодні в такій ціні? :mrgreen:
Відповідь: VW Golf 2 Country - відгуки Ну дивися ти маєш свого улюбленого гольфа 2, а тут ти маєш свого улюбленого гольфа 2 і тепер вже точно ніякі сніги не страшні, і заїдеш вже куда хочеш !
Відповідь: VW Golf 2 Country - відгуки Я два хочу. Один - їздити до шльондр, які люблять спорт кари. (мій той шо зара) Другий - до дівок в гори непролазні... :mrgreen:
Відповідь: VW Golf 2 Country - відгуки ну тоді сама логічна відповідь збирай гроші: новий Скіроко - для шльондр міських Туарек - для гірських дівок
Відповідь: VW Golf 2 Country - відгуки До речі, в останньому Вашому магазині бачив пару оголошень про продаж повнопривідних гольфиків
Відповідь: VW Golf 2 Country - відгуки Та до дідька його брати в Україні - 9 тищ...:evil: По моєму в нього в техпаспорті написано шо то також гольф - ось пригнати звіра такого з німців під заміну...:-D О. Тоді на таку тварюку можна і вр6 ставити, колеса від к700 - і чавити всіх крім фольквагенів на Стрийській.:twisted:
Відповідь: VW Golf 2 Country - відгуки Чому це мріяти. Наш митець-дизайнер од Бога Піонер захірячить своє ателє тюнінгу (пацанам з клубняка там будуть скидки) - і наші тачки будуть виглядати ще кручє од цього нового Скіроко.
Відповідь: VW Golf 2 Country - відгуки Це точно. Але виглядати - це ще не все. Безпека, потужність, динаміка, економія пального і т.д. - ще би це хтось зробив. Де Ви майстри??? Добре що хоч Pioneer-а маємо.
Відповідь: VW Golf 2 Country - відгуки Фолькси від природи все це мають.:grin: Ось зараз Апостол Тревел потвердить що то свята правда.
Відповідь: VW Golf 2 Country - відгуки Сьогодні ксьонз під наш офіс на такому приїхав (темносиній) кантрі. Раз вже святі люди на таких їздять - значить вони хороші! ... правду кажу, сьогодні в день таке було!