VW Golf Country

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Lupus, 23 кві 2008.

1. Lupus

Lupus Новачок

Ходжу пішки:)
    Всім привіт!
    Хочу купити Кантрі
    Цікавить:
    під які документи можна привезти?
    чим відрізняється від звичайного Golf II Syncro (по ходовій і мотору)?
    як з запчастинами, чи дорогі, чи є замінники?

Буду вдячний за будь яку інфу:)

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: VW Golf Country

Кантрік ішов тільки 90-91 рік, бенз. 1,8л, 8V, 72 кВт / 98 лс, (MKB 1P) , на своїх бамперах, які взагалі немають аналогів, задній з нішою під номер і підножками!!!), широкі накладки на арках і порогах (так само без аналогів), відповідна ходова, комплектація, гальма, і по заводу диски 15 з гумою 195/60.
    Оригінальний Кантрік збирався тільки в Австрії (на тому ж заводі шо і Мерс Геландеваген), і випущено було їх всього 7000 штук.
    Ше від звичайного гольфа відрізняється формою днища (враховуючи роздатку і кардан), задньою ричажною підвіскою, наявністю рами, більшими колесами, ширшими наклкдками на арки, вставкою на кришці багажника і кенгурятником.
    Якшо найдений тобою екземпляр не буде відповідати тому, шо написано вище (старіший рік, інакший ніж описано мотор і т.д.) - значить то калхоз а не кантрік і я б задумався над його покупкою. Знайти кантрік в оригіналі важко, бо їх всього було випущено небагато, а найти живий-дуже важко. Ціна буде доброго екземпляра в районі 10 тис. у.е. і більше.

• Подобається Подобається x 3
  3. Lupus

Lupus Новачок

Ходжу пішки:)

Дякую:)
    Я так розумію, що Кантрі це той самий Гольф ІІ Синхро, тіки вищий і на рамі?.. Мене власне цікавить по запчастинах до ходової, мотора... Чи вони такі ж як і в Гольф ІІ/Гольф ІІ Синхро, чи буде попадалово страшне на гроші через цілком оригінальні запчастини???
    Бо я дзвонив по автозапчастинах, трохи різну інфу мені дали... Тому власне і написав на форум, може хтось знає як, що і до чого:)
    І взагалі, де лютий адмін Орест?:) Міг би шось порадити дорогому другові:-D

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Г-2
    Ходова на 80% інакша, мотор підходить від Г-2, КПП своя, не підходить ні від чого крім сінхри та кантрі.
    колись розбирав сінхру - мені тре було насос гідропідсилювача, так виявилося, що там стоїть свій окремий, ні на що не подібний. Думаю, таких запчастин там багато, зокрема кардани, мости ітд. Замінників не існує, за вартістю звертайся до етки
    Буду вдячний за будь яку інфу]

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)