VW Golf III GTI VS Audi 80 B4

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Solaris, 2 гру 2007.

1. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    VW Golf III GTI VS Audi 80 B4
    якщо вибирати між цими двома машинами що порадите???
    в ауді:
    -подобаеться більша гама моторів (крім 2.0 112hp є ще 2.3 133hp; 2.6 150hp; 2.8 174hp)
    -оцинкований кузов (я притримуюсь думки що якщо кузов нормальний то все решта робиться)
    -можна взяти QUATTRO (воно має блокіровку задніх коліс) після того як побачив 100 яка виїхала на політех ХАЧЮЮЮ :mrgreen:
    -виглядає трошки солідніше (я про то шо якшо вилазиш з гольфа в костюмі то трохи не то)

в гольфі:
    -той самий мотор шо і на ауді 2.0 112hp (про 2.0 16v не пишу бо він на порядок дорожчий)
    -спортивна комплектуха (сідушки, підвіска і т.д)
    -необмеженні можливості по тюнінгу (на аудік хібадиски поставлю)
    -кузовщину мабуть легше найти бо B4 не так вже і багато тому і на шротах мабуть не завозять, а на GTI майже то саме тільки накладки на бамперах..

2. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    Відповідь: VW Golf III GTI VS Audi 80 B4

+1 ауді

3. Duke

Duke Active Member

Renault Scenic RX4

+2 ауді

4. Solaris

Solaris Аксакал

в ауді ще подобається відключаємий з салону ABS..

5. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

+3 ауді, (можна і А6 2.5 TDI)

6. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Перше правило перекупщиків- не брати стару дорогу машину,друге - треба брати не по тому ,що круче,а те ,що на даний час є на ринку. Моя порада Гольф і 16 клап, але їх в продажі я ще не бачив. Стосовно А6 то тут рік попонтувався і скоренько вчасно продати. Питання в тему- Як думаєш чому в німцях А6 коштує 5-7 тис євро,і чому в нас такий популярний Гольф2?

7. Solaris

Solaris Аксакал

для гонок 100% краще, але мене цікавить квадро і головне що ризик мінімальний бо як приженуть машину з гнилим кузовом то лишаєшся біля розбитого корита ауді цей варіант виключає.. але то таке..
    головне чому навіть не думаю про 16v то його ціна так шоб взяти не саме дешеве то 4 євро винесе.. і невідомо в якому стані той двіжок буде..

8. Duke

Duke Active Member

Renault Scenic RX4

Audi мякша ніж гольф, комфортніша.
    Їздити на ній набагато приємніше ніж на гольфі.

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Ауді:
    +комфортна їзда
    +добротніші матеріали в салоні

-не таке гостре керування як в гольфа
    -гірша динаміка при тому ж об*ємі (машина явно не для гонок)
    -суттєво дорожча в обслуговуванні
    -В4 це макс. 94 рік, а г3-97 (поновіша все-таки машинка)
    Як на мене, це взагалі різного класу машини, ауді для любителів комфорту і публіки постарше, Гольф-молодіжна машина для любителів поганяти, потюнінгувати, більш спортивиний.
    то автор: знайти б4 кватро так само непросто, як і Г3 сінкро.

ше додам таке з власного досвіду (в тестя Б4, часом на ній катаюсь): в Б4 малий багажник порівняно з Г3 і дуже незручний пройом (для того, шоб запхати в нього дві передні сідухи, довелось довго мудохатись і знімати спинки, а задню сідуху віз зпереду, в гольф це все добро влазить в зібраному стані запросто за півхвилини, то саме з 15ми колесами-в аудю запхав два в багажник і всьо, два інших в салон, в гольфі 4 в рядочок поставив в багажнику і поїхав, ше в гольф запросто влазить телевізор, пральна машина і навіть невеликий холодильник (не все зразу звичайно), в ауді можна навіть непробувати)

10. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007

+1 гольф
    В Ауді дуже великий розхід.

11. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047

Гольф.

12. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

І мене стояв такий же вибір: Антоха свідок. А на чому я їздю :)

13. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405

Golf економніший , дешевший в обслуговування , скоріший , менш габаритний ........

14. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

+1 Гольф

1. Лінійка моторів це не аргумент, ти всіх не купиш, всеодно вибереш той, що попадеться. Та і купиш тільки один :)

2. Оцинкований кузов рівно настільки, наскільки він оцинкований на Гольфі :)

3. Ауді немає блокування коліс а лище віскомуфту.

4. Як на мене, людина, що вийшла в костюмі з Ауді виглядає так само як і з Гольфа. То ж блін не Бентлі чи Мазератті :)

5. Ауді важча, відповідно на тому ж моторі буде довше гальмування і тупіший розгін, гірша керованість. для мене це частина рівня безпеки.

15. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

п.м.Аудюха Б4 в кузові універсал випускалась до 95-го року :). Якшо брати Універсал- то зашибісь(але то питання смаку і потреби) . Гольф- дійсно молодіжний(і дешевший в обслуговуванні).

16. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Кому не вистачає лінійки моторів на Г3, то я нагадаю:
    1.9 ТДІ
    1.4 8 кл (не рахуєця)
    1.6 8 кл
    1.6 16 кл (рєдкій зверь, но є такий)
    1.8 8 кл
    2.0 8 кл (115к/с) два мотори (2Е і АДЙ)
    2.0 16 кл (150 к/с) АБФ
    + 2 ВРШостих мотори 2.8 і 2.9 л
    МАЛО??? Я свого часу відмовився від авдотьї Б4 по тій причині, шо якраз не знайшов собі підходящого мотора (толку 2.6 заправляти і платити ТО і переоформлення, якшо 2.0 16 в гольф обїде його так, шо аж пилюка завернецця), а над Г3 з АБФом досі думаю!

17. Solaris

Solaris Аксакал

та воно то обїде, але шо той ABF в обслуговуванні каже??
    ABF не розглядаю бо ван коштує 4 а ауді за 2 можна взяти в німців..
    нар Vr6 то дімаю авдівський 2.8 є кращим бо там повноцінна шестьорка без збочень з розмірами і куиами целіндрів..
    я говорив з пациками з ауді клубу то казати шо 2,3 (R5) шо 2,8 (V6) квадро бере зимою 13л.. а 2,0 10л..

18. Deep_Shadow

Deep_Shadow Початківець

Lanos 1.5 FSO/VW Caddy 1.9 TDI

Гольф,ІМХО.

19. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

по трасі-вірю...хоча 2.3 і 2.8 не можуть однаково бєнзи хавати, по-місту сміло ше 3-4 л/100 доплюсуй, якшо кватро. ВР6 по-трасі буде хавати так само, на г3 навіть менше (кузов легший). Про які збочення і неповноцінність ВР6 ти кажеш, я дупля не дам (хоч не раз бачив його розкиданим), конфігурація спеціально спроектована під високий крутящий і плавність роботи . Хороший і надійний мотор, не чув і не бачив, шоб якісь приховані боки в ньому вилазили. То шо він в обслуговуванні і в ремонті дорогий-так аудьовска 6-ка думаю навіть подорожче буде. Зато ВР6 розрахований для давання шміру і має для цього всі задатки.
    По обслуговуванню АБФа шо цікавить? Капіталка дорога, ну так і в 2е недешева, може на процентів 10-15 дешевша ніж в АБФі (бо клапанів менше і прокл. кл. кришки попроще), але ж ти не береш машину шоб її ремонтувати всю дорогу. Поточне обслуговування як і звичайного 2.0 двигуна, хіба свічні дроти дорожчі, але їх теж не міняєш кожних 10 тис.

20. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Скіку голів тіку думок. Кожен визначає свої вимоги до авто.
    автор писав:

На мою думку солідність що на А4 що на Г-3 одна і та ж, ну може А4 додає 10% солідності.....

Подумай скільки разів в рік тобі зе кватро потрібне? а скільки геморою буде з ним....

Та багато інших аргументів.
    Моє ІМХО - Гольф-3, а для солідності А6, бо А4 ні риба ні мясо.... Як та русалка ні до людей ні до риб...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)