Цікавить таке питання як комплектація SPECIAL, в неті знайшов статтю правда про другий гольф, сорі що на російській мові. Ось частина цієї статті: Автомобиль в моей комплектации весьма уникален, главным образом это коснулось коробки передач и настройки впуска. Благодаря трансмиссии с индексом AUG и специально подобранному распредвалу от VW Motorsport, который был штатно установлен на мою машину, 90-сильный двигатель RP разгоняет «металл» за 8.6 секунд до сотни, оставляя в недоумении владельцев новых машин с гораздо более мощными двигателями. Я їздив на такому гольфі і дійсно він не такий як всі, це маленька торпеда. Виникає питання чи гольфи третього покоління з написом SPECIAL на борту укомплектовані такими девайсами? Інформації про тройки в неті практично нема або я не можу знайти. Можливо хтось щось знає?
Комплектації вже обсуждались Користуємось пошуком по форуму По темі: Відповідь на запитання шукаєм на доппелі Ті хто не дають дупля в німецькій мові юзають Гугл перекладач
Незнаю що за силку ти дав але на форумі я знойшов чітко що Маркел зсилався на Доппель про розшифровку комплектацій. Доречі замість того щоб язвити краще б дякую сказав за ссилки. а це по вашому що?
Просто СПЕЦІАЛ немає вони всі GT. Але мене цікавить тільки одне , чи в тройці теж стоїть розпредвал VW Motorsport та коробка AUG? Ну не дарма ж клеїли на трійку SPECIAL.
Якщо не помиляюсь то цей напис був на машині яку продавали і ця машина була дизельна 1,9 об'єм, версія GTD.
Так це я для зразку взяв фото, є і бензинові версії з таким самим написом. Це я бачив і перекладав, там ні слова про те що мене цікавить.