У мене на пассаті Б4 стоїть двигун 1.8 бензин . Чи можна поставити на нього 2.0 чи 1.8 G60 Syncro????
Відповідь: Vw passat B4 поставити можна але з тою процедурою ше треба пів машини переробити, на форумі вже десь є така тема.
Відповідь: Vw passat B4 в оригіналі турбо тіки на дизель, але взагі примастирити можна все але за які гроші!
Відповідь: Vw passat B4 А зачим тобі це все? Ти хоч знаєш скільки коників в твого двигуна і скільки ти хочеш отримати?
Відповідь: Vw passat B4 У мене зараз 90 л.с у 2.0 -115л.с. а у G60-160л.с Додано через 3 хвилини що можна зробить щоб не міняти двигун , а покращити щого. Зробити його мощнішим. Тому, що для пассата Б4 90 л.с. мало.
Відповідь: Vw passat B4 У тебе майже безгеморний мотор, зачим тобі та заміна? Попадати в перекидку мотора, його переоформлення, заміну проводки і мозгів і ще неясно чи той мотор буде мати тих 115 сил, може він давно ушатаний до тих самих 90. А з ЖО60 взагалі кого не спитай ніхто не порадить звязуватись. Турбін тих оригінальних живих напевне майже не лишилось, в кінці кінців доведеться замість неї ІТОН мерсівський колхозити. На твоє двигло знову ж таки просто взяти і поставити турбіну не получиться. Ну і в кінці кінців розхід палива після того всього калхозу точно не зменшиться. Якщо двигло на Пассаті зараз стоїть живе і нічого йому не бракує то ІМХО нема чого його чіпати. Якщо воно доживає останні дні - то вже інша розмова.
Відповідь: Vw passat B4 поняття розширене, наскільки я знаю то оригінальних нема. є базарний варіант, накупити пласмаси і навішати можна індивідуально робити Додано через 32 секунди Nechta - шо ти взагалі хочеш з машиною зробити?
Відповідь: Vw passat B4 Я хочу змінити її. Бо нову неможу купити, а ця..... Мені неподобається передній бампер, він маленький у співвідношені до заду машини.
Відповідь: Vw passat B4 Постав губу від б4 ВР6, буде візуально масивніший і реально нижчий. Всякі покручені пороги і спойлера на Б4 взагалі не канають, так шо краще постав хорошу оптику (перід-зад-повороти). З мотором якшо вже міняти, то на 2.0 АБФ 16в 150 к/с. Але краще, дешевше, оптимальніше продати цей пасат і взяти вже з таким мотором як хочеш (АБФ, ВР6), тому шо крім мотора треба поміняти охолодження, коробку, привода, проводку, ходову, тормоза, приборку і т.д. Тим більше потужний мотор іде з відповідною комплектацією. Коротше, для початку сам роздуплись шо ти хочеш, а то якось все зразу, і мотор і обвіс...хоч спортивну бритву-купи ліпше кораду або гольф в топ-версії, тоді мути якийсь тюнінг-проект.
Відповідь: Vw passat B4 Взагалі-то виробниками ставився і по ЕТЦІ пробивається, але знайти такого мені не вдавалося. Ось тут про це пише http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=70207&hl="[%EA%F3%E7%EE%E2"