Всім привіт. Хочу показати свою першу тачку, почути ваші відгуки, а також якісь поради про те як її можна зробити кращою. Я з ним на довго
З неї можна зробити класний VDub прожект. Якщо двигун 1,6, то ще можна непогано і під капотом відтянутись. Занизити, широкі колеса з полкою, забрати з решітки значок VW, накладки на двірники прості чорні, шоб не виглядали тонкими, ще б губу під передню "юбку", можна ще фари трішки тоновані "хрусталі". Мєхові чєхли і букву "У" в мусорник. Гальма передні - 280, перфоровані , задні дискові, під капот 16V, стабілізатори поперечної стійкості перед-зад, нижня розпірка між ричагами, в салон VAG sport або Recaro, панель в оригінал, наліпки, висюльки в мусорник.
навіть якщо там 1.3 зкодом 3f то теж можна відтягуватись. то наврядчи, тому що на поло ставили тільки 1.05 і 1.3 ітрові мотори
цікава майже ретро-машинка, а щоб була кращою, то перефарбувати в яскравий колір і якісь стильні литі диски, але до того зробити щоб під капотом і по ходовій все було чотко) ...словом легко сказати... але можеш зробити шось таке: надихайся такими хвотками на творіння
під капотом там стояв 1.3 D, але коли я її придбав, то він був у дуже поганому стані і тому був замінений на 1.4 D із Поло 1993 року. Робити було б краще, як би фінансове становище дозволяло, а так по краплині буду все збирати дякую за відгуки
та то "фігня" шо інший кузов) взагалі-то ти Solaris кинув лінк на mk1, а в zimirrra mk2 про mk2 я написав шо це майже ретро, а mk1 - це вже олдтаймер