VW T5 75 кВт Long де можна зробити діагностику двигуна

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Yuriy Onuk, 7 лис 2016.

1. Yuriy Onuk

Yuriy Onuk Новачок

VW Passat B7
    Доброго дня,
    Є болюче питання вибору авто, все у ньому мене влаштовує окрім зовнішнього вигляду двигуна. (Ржаві болти, оброблені від корозії трубки). Враження що машинка досить довго стояла. Та і ще не було у мене досвіду з новими двигунами з цієї лінійки. Тож додам фото. Цікавить наступне, на що звернути увагу в першу чергу, де можна загнати на діагностику авто? "Алекс" на Городоцькі відпадає, з релігійних причин. Де можна купити або ж взяти в оренду товстомір.

Дякую усім на перед за допомогу.

Вкладення:

2. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Я не сильний знаток, але на мою думку требе позаглядати по кузову-болти, зварні шви. Щоб вона не пробувала себе в ролі дайвінгіста і як часто буває з фурами-тягачами, ржаві болти, рама свідчить про те що авто англієць( вічна сирість і морська сіль роблять свою справу). Це моя суб'єктивна думка. Успіхів у виборі авто.

• Подобається Подобається x 1
  3. kym

kym Аксакал

a 100
    може і стояла довго, але частіше всього перед продажею миють хімією від якої сильно все окислюється і погано змивають. Діагностику двигуна можу зробити.

4. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    По ВІН коду авто можна побачити, як авто обслуговувалось та що мінялось, і пробіг, який скручують 100%.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)