взаємодопомога

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем apsent11, 10 вер 2013.

1. apsent11

apsent11 Початківець

Golf2 1.6TD
    не знаю,може комусь це не буде виглядати,але все ж я думаю що клуби створюються для обміну досвідом і взаємодопомогою...та і по собі знаю що з грошима не у всіх і не завжди жирно,а запчастини треба,а якщо воно в мене лежить і пилюкою припадає,то нехай краще попрацює і комусь добре зробить))) отже я почну...

Останнє редагування: 10 вер 2013
  2. apsent11

apsent11 Початківець

Golf2 1.6TD
    маю задню балку від гольфика 2 з барабанними гальмами...барабани трошки підїджені з середини,та і підшипники з сайлентблоками треба буде поміняти,а так норм балочка,не крива,кому треба звертайтеся)

3. apsent11

apsent11 Початківець

Golf2 1.6TD
    ще маю бампер передній від гольфика 5 чи то 6...чорного кольору(думав колись собі переробити,але потім пішла сімя,діти і якось з часом напряжно стало),по памяті десь має царапину,але зараз не пригадаю де і яку,але у загальному бампер цілий,може теж комусь згодиться...

4. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
  5. apsent11

apsent11 Початківець

Golf2 1.6TD
    на вихідних заїду в гараж,погляну може ще щось в очі впаде,то допишу...по електриці теж можу допомогти,так би мовити на громадських засадах)))певний час працював на автосервісі електриком...

6. apsent11

apsent11 Початківець

Golf2 1.6TD
    lion13 дякую,зараз перенесу всі тексти туди і закрию тему

7. apsent11

apsent11 Початківець

Golf2 1.6TD
    хто може має досвід ремонту ТНВД,охоче поспілкуюся,або хто має зайвий передній бампер від гольфика (широкий) теж за помірні гроші викупив би)

8. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Маю пластмасову ручку відкривання капота (та, що в салоні дьоргати) Віддам кому треба :)

9. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Маю ідеально новий (з етикеткою) ключ для викручування свічок.
    Я не знала (коли купувала), що в мене свічок нема! :shout:
    Віддам, якщо комусь тре.

10. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Неможе такого бути!
    Свічки є полюбе!

11. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Тре, свічки є, та ще й ті, що "запалення" :). Якщо тобі не треба, то з радістю заберу за морозиво чи сік

12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Домовилися! Навіть без морозива і соку. Тільки дай мені капку часу знайти ту шухляду, куди я це запхала... Як тільки, так свисну!

13. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Шановні, може хтось знає, скільки приблизно коштують зварочні роботи, так сказати - переварити поріг. Бо заспівали таку ціну, що мені аж шуба в труси завернулася...:shok:І я собі думаю, чи то я тойво-во..., чи то ціни такі :dntknw:

14. Manjul

Manjul Active Member

Был Passat B3 9a, сейчас Tiguan
    варил дно и арки изнутри, кругом бегом вышло около 5 точек обошлось 200 грн правда это на работе. Знакомый переваривал дно и арки, как изнутри, так и снаружи - вышло около 200 долларов. Пороги должны стоить до 100 долларов. Там и делать не чего - отрезать старые, насверлить дырок и точечно приварить новые, это пол дня работы.

15. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Це один поріг так коштує чи всі чотири?

16. Manjul

Manjul Active Member

почему 4 ? их 2. Вырезать пороги можете самостоятельно затем приложить новый порог и насверлить дырок, затем отвезти это все дело к сваршику - тогда работы должны стоить до 400 грн, ну а если все работы будет проводить сваршик то это порядка 100 доларов за оба порога ! по крайней мере у нас в Одессе такие цены. И еще сваршик вам назвал цену с подготовкой к покраске ? я допустим все сам вырезал шпаклевал и грунтовал, мне только варили.

Останнє редагування: 12 вер 2013
  17. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    упс... :blush: :pardon:
    Я собі вже уявила: я - з ключем на 17 і кувалдою в руках, тобто дрелькою....ги-ги...смішно :lol: Шановний Manjul, я дєффачка :girl_angel: Я б там так понасверлювала.....шо мамадарагая....
    Всьо, пакую чумудан і їду до вас в Одессу... :music: Дякую за інформацію :)

18. Manjul

Manjul Active Member

Если бы не жена, я бы вам даже екскурсию по городу и ночлег предложил, а так боюсь, что она нас обоих :hang1:

19. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Єдрід-мадрід...Ото сервіс, і екскурсія, і житло і.... навіть пороги дешевше коштує зробити... ;) Я знала, що одесити дуже гостинні люди, але дякую :) я не хочу :hang1::pardon::D

20. apsent11

apsent11 Початківець

Golf2 1.6TD
    навіщо ж так далеко їхати...хіба за одно на море глянути))сьогодні буду в гаражі,запитаю в знайомого,можливо ексклюзивно для вас якусь акцію придумає)))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)