не знаю,може комусь це не буде виглядати,але все ж я думаю що клуби створюються для обміну досвідом і взаємодопомогою...та і по собі знаю що з грошима не у всіх і не завжди жирно,а запчастини треба,а якщо воно в мене лежить і пилюкою припадає,то нехай краще попрацює і комусь добре зробить))) отже я почну...
маю задню балку від гольфика 2 з барабанними гальмами...барабани трошки підїджені з середини,та і підшипники з сайлентблоками треба буде поміняти,а так норм балочка,не крива,кому треба звертайтеся)
ще маю бампер передній від гольфика 5 чи то 6...чорного кольору(думав колись собі переробити,але потім пішла сімя,діти і якось з часом напряжно стало),по памяті десь має царапину,але зараз не пригадаю де і яку,але у загальному бампер цілий,може теж комусь згодиться...
Для цього в нас на форумі вже давно є спеціальні теми : http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=4978 - Прийму в подарунок http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=4417 - ПОДАРУЮ. ВІДДАМ В ДОБРІ РУКИ
на вихідних заїду в гараж,погляну може ще щось в очі впаде,то допишу...по електриці теж можу допомогти,так би мовити на громадських засадах)))певний час працював на автосервісі електриком...
хто може має досвід ремонту ТНВД,охоче поспілкуюся,або хто має зайвий передній бампер від гольфика (широкий) теж за помірні гроші викупив би)
Маю ідеально новий (з етикеткою) ключ для викручування свічок. Я не знала (коли купувала), що в мене свічок нема! Віддам, якщо комусь тре.
Тре, свічки є, та ще й ті, що "запалення" . Якщо тобі не треба, то з радістю заберу за морозиво чи сік
Домовилися! Навіть без морозива і соку. Тільки дай мені капку часу знайти ту шухляду, куди я це запхала... Як тільки, так свисну!
Шановні, може хтось знає, скільки приблизно коштують зварочні роботи, так сказати - переварити поріг. Бо заспівали таку ціну, що мені аж шуба в труси завернулася...:shok:І я собі думаю, чи то я тойво-во..., чи то ціни такі
варил дно и арки изнутри, кругом бегом вышло около 5 точек обошлось 200 грн правда это на работе. Знакомый переваривал дно и арки, как изнутри, так и снаружи - вышло около 200 долларов. Пороги должны стоить до 100 долларов. Там и делать не чего - отрезать старые, насверлить дырок и точечно приварить новые, это пол дня работы.
почему 4 ? их 2. Вырезать пороги можете самостоятельно затем приложить новый порог и насверлить дырок, затем отвезти это все дело к сваршику - тогда работы должны стоить до 400 грн, ну а если все работы будет проводить сваршик то это порядка 100 доларов за оба порога ! по крайней мере у нас в Одессе такие цены. И еще сваршик вам назвал цену с подготовкой к покраске ? я допустим все сам вырезал шпаклевал и грунтовал, мне только варили.
упс... Я собі вже уявила: я - з ключем на 17 і кувалдою в руках, тобто дрелькою....ги-ги...смішно Шановний Manjul, я дєффачка Я б там так понасверлювала.....шо мамадарагая.... Всьо, пакую чумудан і їду до вас в Одессу... Дякую за інформацію
Если бы не жена, я бы вам даже екскурсию по городу и ночлег предложил, а так боюсь, что она нас обоих
Єдрід-мадрід...Ото сервіс, і екскурсія, і житло і.... навіть пороги дешевше коштує зробити... Я знала, що одесити дуже гостинні люди, але дякую я не хочу :D
навіщо ж так далеко їхати...хіба за одно на море глянути))сьогодні буду в гаражі,запитаю в знайомого,можливо ексклюзивно для вас якусь акцію придумає)))