Люди добрі, хто має піратський дистрибутив Windows XP , бажано з щонайменше двома сервіспаками (а краще з трьома) будь-ласка запишіть і привезіть диск на з"їзд! Мене вперше в житті обійшов троян, заліз на лаптоп, по%издив всі паролі і почав ламати мої сайти! До речі, в тому числі хакери добралися і до цього сайту, але нащастя, не встигли наробити багато біди, я вчасно замінив паролі. Інші два сайти наразі припинили своє існування. Антивіруси того віруса не бачать, але я думаю шо комп заражений полюбому бо почав страшно гальмувати. Я маю намір відформатувати вінчестер і поставити систему заново. Поможіть!
Відповідь: Windows XP в мене не відкривається сайт ТК може до них добрався той вірус чи то тільки в мене не відкривається?
Відповідь: Windows XP Він тимчасово впав, Флай каже. До речі, в нього сьогодні ДН - вітання Флаїську і всього тіко найкращого!
Відповідь: Windows XP Маю пак 3, але за оригіналом ставиш англ. потім русифікуєш! Гарно та якісно зломаний (у мене зараз стоїть), якщо цікавить-привезу!
Відповідь: Windows XP Мені треба якось так шоб просто ставилося бо якшо там якісь заморочки почнуться то я можу запустити тим лаптопом у вікно
Відповідь: Windows XP Там все просто. Хоча, ти адмін і у тебе можуть виникнути проблеми при установці Віндузи???:? :? :| :shock: :? :mrgreen:
Відповідь: Windows XP я маю з 2 сервіс пакоком шо рос шо анг Постав фаєрвол агнітум аутпост і антивірус нод 32 біди знати не будеш мене цікавить 3 сервіс пак може привезти? і шо в ньому нового? пирєднуюсь до вітань
Відповідь: Windows XP to ne bred! a dvd z windoj, jaka sama stavut'sja i drovamu do vs'ogo guliza i + real'nuj soft! ;-)
Вінда ХР хом едішин дуже нужна бо свою на компі загнав вона ліцензійна і диск десь провтикав треба відновити хто має відозвіться.
Відповідь: Вінда ХР хом едішин мені пофіг яку тіки шоб Хом Була, як шо маєш то маякни бо я немаю твого номера 80971960160
Відповідь: Вінда ХР хом едішин в мене всі професіонали, на завтра мені має знаймий записати як запише дам знати ок?