WOG 100 Mustang

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем ROS, 7 жов 2009.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Позавчора попробував 10л. Супер!!! Машина реально дістала взривний характер. Видать працює октанове число:gamer:

2. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    цікаво - і яким це макаром вони нагнали аж 100!!!!!!!! поїздь-поїздь, потім, коли будеш капіталку робити - фотки поршнів і клапанів скинеш)))))))). Свічки які???

3. Siko

Siko Active Member

1
    Поки нова марка... Щоб заправлялись побільше. А потім стануть 95 гнати... З присадками щоб колір був інший. поки нове, мона користуватись....ІМХО

4. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    На лючку бензобака в мене пише - Мінімум октане 98. Зараз на ЗНГ, в нього октан - 104. Після заміни кілець (2008р) підшаманили голову. низькооктановий бенз(тип 92) для мого двигуна протипоказаний (сильна детонація). Деколи заливав тільки А-98. А-95 на ОККО детонував

5. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    ллю 95 на ОККО. немає ніякої детонації. причому мій двигун - 300% розрахований під 98 бензин. Але по 10 грн я манав таке лити. не факт, що воно краще за 95 чи 92.
    Наскільки мені відомо 9з достовірних джерел) На нафтопереробну базу в Луцьк привозиться (закачується, заливається))))) тільки 76-ий бензин. А решта всі марки - нагонка різними присадками і порошками.

ще одне - коли був в Речі Посполитій ( Жигульом, а лив в нього тілько 95 бензин) то мав можливість (хоча цього дуже не хотів, бо бенза в них тоді була дорожча) залити 92-ий бензин. Так вона шпарила по польським дорогам як дурнувата, робота мотора -рівненька, хоч би тобі куліса на КПП затряслась, чуть газу дав - піщить резина. чуджовий бензин...

Останнє редагування: 7 жов 2009
  6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Правильно тобі відомо!
    В Україні всі заводи старі як світ! На жодному з них нема обладнання, щоб виготовляти 95-й чи тим паче 98, а за 100-й я мовчу.
    Направду присадками роблять т.з. 95,98,100

• Подобається Подобається x 1
  7. Siko

Siko Active Member

1
    А реклама каже що то імпортне паливо... Прибалтійське. Мо то і правда?

8. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    хм....... дуже цікаво...за кордоном ( в тій же Прибалтиці) пальне набагато дорожче, а в нас дешевше.... Получається, що наші олігархи (нафтові) про нас дбають......зі свого кармана різницю в ціні покривають, щоб нам дешевше було........м-да... а я ще на них всяко наговарював...)))))))

А може тому дешевше, бо - Вона - працює? ( тут тіпа має бути намальоване сердечко)

9. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    забув за Польщу дописати -
    як вертався з відти, то за метрів 50 ні з того, ні з сього захлохла машина. Я почав грішити на бензин (польський) думав ппц поршням, клапанам, згоріла прокладка і т.д і т.п.
    почав викручувати свічки - на моє здивування вони були темного кольору, не чорного!!!!! а просто темнуваті, злегка невеличка ніби сажа, хоча мало на те навіть схоже. кароче - свчка виглядала так, як і має виглядати при нормальному бензині.

На нашому - свічки червоні, як дупа чорта в пеклі!!!!

а проблема виявилась в іншому. Машина майже добу не знала відпочинку і в трамплері злетів кусочок якоїсь там бумажки(навіть незнаю де вона там взялась) і попала між контакти.

10. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Тоже хочеться попробувати, але в мому мануалі навіть 95-й не передбачений...:morning1:

11. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    незнаю як в тебе а на моїй кришці бензобака написано min91, а про мах нічого не написано:) Я не кажу що постійно використовувати WOG 100, а просто спробувати(потрусити сажу) я вважаю двигуну це не зашкодить. Доречі на рахунок присадок іх в будь якому пальному безліч, та й на ринку можна купити таблетки для пального! Так чому їх не можуть додавати до пального на заправках? Я влітку заправлявся 95 WOCовським то розхід по місту зменшився з 10 до 7 літрів(заправлявся приблизно місяць коли різниця була в 10-20 коп/літр) відчутного приросту потужності я не відчув(але росхід говорить сам про себе), відповідно не все повинно бути фуфловим, можливо хоть щось працює:)

12. Куліч

Куліч Active Member

Golf mk1 '78 JB
    Я вважаю, що як мінімум користі не буде, а взагаліто може зашкодити, з того що я читав http://volkswagen.msk.ru/forum_txt/index.php/t45047.html

а кому ліньки все читати:
    поправте якщо помиляюсь :pardon:

13. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    В якійсь мірі ти правий! Але якщо палити гуму на 92-95 то двигун помре раніше ніж ти будеш спокійно їздити на 98(хоча це не факт), по друге ми ведемо мову про volkswagen а не про таз 40 річної давнини(ми мріяли про 93бензин, а за кордоном каталися на 95 - 98), по третє я ніколи нечув детонацію в VW двигунах, і головне по четверте для постійного користування на гольфі2 WOG100 всетаки недопустимий а для проби 10літрів я вважаю страшного небуде нічого(навпаки той нагар що зібрався вигорить, а відповідно очиститься двигун).

14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Куліч - 100 % правий!!!!!!!
    цікава філософська думка... Мабуть ти хотів сказати - Якщо палити гуму - то двигуну ппц, якщо спокійна їзда - довго житиме.

А якщо палити гуму на 98??? а на 92-95 спокійно їздити, як тоді двигун себе поведе???
    Буває дядьку, буває....

чому ти вирішив, що він очиститься????

15. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    в суботу вернувся з польші... там залив 95 бензин 4,48злотих/1літр (в україні тільки 92-й). там по заправках 92-го нема, а подекуди і 95-го також нема... так от, машина летіла, шо пити дати, і розхід невеликий ... до чого веду - та бензина варта тих грошей

• Подобається Подобається x 1
  16. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    А я про що тут писав????

між іншим - сорі. помилився в попередньому дописі. МАЛОСЬ НА УВАЗІ - за 50 метрів до самого кордону, точніше митниці. ніч сцука була і образливо було, що до колєйки не дотягнув.

між іншим, це що маємо - в Польщі бенза по 11 грн, коли в нас по 7,40. То це як треба стояти на колінах 9і можливо ще щось робити) нашим нафтотрейдерам перед закордонними, щоб вимолити бензу з октановим числом 100 по 9 чи скіко там гривень??

Останнє редагування: 14 жов 2009
  17. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Під прямим кутом і шииироко розкритим ротом))))

18. tyxanton

tyxanton Active Member

продано VW Passat Variant B4 2E 1994
    бензин в Європі в одну ціну, мається наувазі відпускна на нафтопереробних заводах. Просто акцизний збір, який формує кінцеву ціну для споживача в кожній країні різний. Звідти і ціна на бензин різна.

19. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    шо?? сєрйозно??? я сі був не знав))))

20. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    да розсмішили з самого ранку :D:D Виходячи з Ваших слів, при різниці в роздрібних цінах між Європою і Україною в 3 грн., враховуючи обєми імпорту на Україну - сума знижки, яку дають європейські нафтотрейдери українським за позу
    - получиться пару десятків міліончиків Євриків. За такі гроші вони можуть вистроїти живу чергу з найдорощих ку*вів, які будуть не тільки під прямим кутом з широко розкритим ротом стояти :yahoo:
    Тепер що стосується різниці в цінах на паливо - в Європі продається паливо екостандарту Євро 5, скоро затвердять Євро 6. На Україні виготовляється і імпортується паливо екостандарту Євро 3 (і то в кращому випадку). Тепер думаю всім зрозуміло чому у нас дешевше. Аргумент орального сексу не в щот:nea:
    Далі про Мустанг 100... Зроблений він із звичайного українського А-95 Євро3 шляхом додавання на нафтопереробному заводі комплексу присадок, за рахунок яких піднімається октанове число і змінюються деякі властивості звичайного А-95 Євро 3. Проте вміст сірки і бензолу залишається таким же ш як у звичайного А-95. Висновки робіть самі.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)