Халепа! Дьоргається двигун!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем ROS, 3 чер 2010.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В мене двигун 2Е, паливна система - Дігіфант.
    Халепа, вже 3-тій день в діапазоні обертів - 1800-2500 сильно шарпається машина, таке враження, що закінчується паливо. Поміняв паливний і повітряний фільтр, безрезультатно. В чому причина???!!!:dance:
    На інших обертах двигун працює нормально, холості тримає.

2. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    свічки?паливо пагане??

3. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ
    А якщо більше як 2500, то нормально не шарпається ???

4. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Свічки і дроти нові, поміняні місяць назад (з Бундеса). А паливо, попробую сьогодні другу АЗС, заправлявся останній раз на ОККО. Переважно заправляюся на ЛукОйл або ЖФК
    Нешарпається, розкручується до відсічки-6700об.

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ризикну запропонувати потенціометр ДЗ

Маю трохи доки по Дігіфанту і мультиметр в багажнику. Якщо привезеш з собою суху погоду завтра на зїзд то є шанси на успіх.

• Подобається Подобається x 1
  6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    підтримаю. Сам через нього проблеми маю.
    Сказати на яких обертах не можу, бо тахометра нема, але по звуку десь на низьких.

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Саме на тих на яких більше всього бігунок по дорожках бігає.

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Угу, але хтось мені казав шо його не можна окремо від інжектора поміняти... Я сам не розбирав незнаю. Але здається там тіки 4 болта і все.

9. kym

kym Аксакал

a 100
    Можна міняти... Болти там хитрі ... зірочку з ямочкою потрібна. але спочатку треба провіряти чи точно потенціометр. Недешева то штука.

10. Shaggy

Shaggy Super Moderator

На перфецького був батя, йому там робили якусь фіг зна яку діагностику і сказали шо то потенціометр глючить. Ну вже так і їжжу біля року часу, дригається, харить...
    Купити нема де, ніхто не хоче продавати без інжектора його.
    На шроті біля Іскри є інжектори по 400грн, я б собі вже купив заради потенціометра, але мені тре бути впевненим шо то точно він.
    А як перевірити його я хз. куча мануалів читав, там міряти напругу між контактами, шось ващє ніби нормально. Якшо до тебе заїхати на наступному тижні змож перевірити??

П.С. Ростик сорі шо тему смітим;-)

11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Питання шо ви маєте на увазі під деталею із назвою інжектор?

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Блок взборі з форсункою і заслонкою... у Шега монік

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    таке буває при перебагаченій суміші

14. kym

kym Аксакал

a 100
    Можна ... Там треба міряти ріст напруги.

15. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Незміг припхатися на з'їзд, після зроблених доків на "байк" трохи попив пива на радостях. Я маю два воздухоміра: перший(на авто) дьоргається, а другий після "вибуху" нехоче тримати холості і на малих обертах "троїть".
    Дяк за пропозицію, на наступний тиждень задзвоню і домовимось про зустріч.
    Сьогодні попробую ще зняти і почистити сітку в бензобаці, хто-зна, авось забита(ще туда нелазив).

16. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Ніхто нічого некрутив, почалося раптово. Сьогодні заправився на ЛукОйлі, може це якість палива.

17. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Мабуть не поможе бо на високих обертах палива вистарчає

18. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Сцуко, вчора все було гуд, по кільцевій дозволив собі розігнатися до 175км/год(пуста траса), а сьогодні зранку знову шарпається. Якийсь "бісик" сидить в двигуні?!:diablo:

19. kym

kym Аксакал

a 100
    Тре робити діагностику. Форсунку коли небуть чистив..?

20. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Поміняв насос, дьоргається тільки на малих обертах. Друга стадія: заміна регулятора тиску. Може допоможе!???

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)