Усім Доброго Дня Машина: Джетта 2 85р. 1.6 Дизель Проблема в наступному: Сьогодні вирішив перепаркувати машину, завів, виїхав метрів 10 заїхав на нове місце там щебін прийшлось з пробуксовкою метр їхати по щебні (Газ і притримування щеплення щоб не заглохла) поставив на нове міце, заглушив, вийшов бачу заїхав на люк думаю треба відїхати сів ключем запалювання клац-клац нічого другий раз також далі після 3-4 почав видаватись якись писк, потім взагалі повертаю ключ замість щолчка при прогріві дизеля йде якись писк протягом 3-ох секунд і стартер навіть не крутиться підкажіть досвідчені люди в чому може бути проблема ?
найпростіша і найімовірніша причина - немає доброго контакту на клемах акумулятора, або проводка до стартера чи "маса". Удачі!
Згоден з вище написаним! Потрусив ти авто на щебні от щось і відійшло, передивись всі з"єднання(контакти), особливо масу.
мужики і в мене також проблема... зранку завів поїхав на сихів, через годину вертаюся і на П.Мирного заглохла машина і не заводилась... пройшло 15 хв. завелась поїхав і знов заглохла... і не заводиться... провіряв іскру - немає.... які в кого думки...? Гольф 3, 1.6, 1998р.в. повний інжектор
В мене проблема рішилась заміною щіток генератора + регулятор напруги взборі коштувало 120гр. виробник Хелла, і зарядкою акумулятора лампочка зарядку акумулятора миготить коли їдеш ? можливо проблема в тебе генератом або з акумулятором, є варіант що свічки барахлять або проводка
Можливо япомиляюсь та всетаки скажу: комутатор це блок управління безконтактним запалюванням, в мене він прикручений біля мозгів. Коли наступного разу заглохнеш попробуй рукою яка температура котушки запалення, якщо гаряча(обпікає руку, або близьке до дискомфорту відчуття) то однозначно міняй котушку, бо вона може спалити комутатор(а він не дешевий). Якщо температура нормальна(спокійно тримаєш руку) а іскри немає то я б радив замінити датчик хола в трамбплері. В друга на таврії була така біда думав комутатор, замінив- два дні покатався і ситуація повторилась, замінив датчик і вже місяць ніяких проблем.