Прикра фігня спіткала новопридбану машинку... Потекла моцно рульова в октавії, хто знає шроти по Шкодах? Мо хтось має рульову?
кажуть в разі потреби хромування, може затягтися навіть до 6 тижнів Знайшов в Гаях на шроті за 250 уйо вживану... Але чи вартує... Оригінальна, реставрована Вагом 370 євро... Реставрація десь 200 уйо Думаю шо робити
Якщо Шкода на довго то вартує взяти, і в разі чого потече і та то будеш мати на реставрацію запасну щоб машина не стояла
Дивно... тут 20 річні рульові працюють добре, а то майже нова.... може просто сальники полетіли, а сама рейка добра. Знімай розбирай і дивися.
Нема гаража, нема інструменту, працюю за містом 35 км, часу на такі речі відповідно нема... Мабуть буду брати б\в а стару віддам на реставрацію
В мене подібна ситуація, рейка тече і підстукує часу на ремонт немає. З ремонтом бажано дотягнути до весни. Пікажіть чи можна рейку підтянути і далі доливати масло?
У мене рейка підстукувала. На протязі 2 років підтягували, але вона у мене не тікла, але в один прекрасний день "капець" потікла. Доливати не бачу сенсу, оскільки у мене на доливку пішло 1 л (за 70 грн) приблизно на 3-5 днів і при тому, що я тільки їздив зранку і ввечері(возив сина до школи). Поставив б/у пока політ нормальний.
0677393175 Андрій. Гаражі біля Аеропорта. Була схожа ситуація. Виявилось сальник. Обійшлось 800 грн з роботою.