Харлей-Давідсон 1600

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем ROS, 12 січ 2010.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Просто хочу вивчити ринок по продажу таких красенів, як Харлей! Маю можливість доставки мото з Америки по гарних цінах! Цікаво, скільки буде коштувати розмитнення такого красеня! Цікавить об'єм - 1200-1600см.? Харлей дешевим небуває!

2. tyxanton

tyxanton Active Member

продано VW Passat Variant B4 2E 1994
    ROS, я знаю ти трошки байкер, і бачу тебе мучить мототоксикоз, як і мене, але то не тут, тут нема поціновувачів двох коліс, вот якби ФВ шось на двох робив, о! Ти закінчуєш свого монстра? Навесні б покатались!

3. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    Как это нет ? я на 2х колесах с 13 лет , спрос на мото технику сейчас и так никакой , а на Харли его небыло даже в пик продаж , ПЫСЫ мне дилерство по Харлею предлагали пришлось отказаться ввиду отсутствия спроса на этот продукт , Харлей имиджевый мотоцикл а у нас пока спрос на высокотехнологичных и недорогих японцев . Будут вопросы по мото -технике пишите я уже давно в этом бизнесе !

4. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Не так легко і скоро робиться як думалося. На літо думаю виїхати.
    Японці також в силі!

5. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    як то нема, то ж мрія кожного здорового мужика - a babe, a bike & a beach)))
    а шодо, по темі, то за годинку має передзвонити мій брокер і все розкаже, але тут будуть такі поняття як:
    митна вартість, акциз(залежить від кубатури), ПДВ(20:wacko:, мито на транспортні засоби,...карочче пізніше розпишу все детально

6. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Мій кум займається Харлеями в Америці. Посиділи, подумали... Один візьму полюбому! він в четвер вилітає до другої хати, до неділі маю мати фото і ціни на апарати, там. В четвер зустрінуся з працівником МРЕВ і взнаю всі розхідники!
    Хочеться Харлея. Хто хоч раз проїхався на ньому, ніколи незабуде вражень!

7. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Довіряю тому, що сказав мій друг, коли обирав собі мотика. Спробував він того Харлея, був дуже незадоволений. Все трясеться, вібрації і т.п. Купив собі мотика БМВ.

8. tyxanton

tyxanton Active Member

Бізнес з мото технікою трохи туговатий хіба під конкретне замовлення. Розкажу одну історію. Знайомий на початку 2008 року через eBay за допомогою друзів в штатах придбав Suzuki Burgman 400. Виїхав на ньому тільки в кінці сезону. Такої техніки розмитнюється і оформляється мало, постійно виникають різні питання. Все задоволення обійшлось в 4700дол. Поїздив сезон по різноманітним фінансовим проблемам в кінці 2009 вирішив спробувати продати. Стартанув з 4500. нижче нема сенсу опускати. І шо ви думаєте? Апарат ляля, сам би взяв, но уви, кризис. Буде їздити на ньому і насолоджуватись. Блін замучив мене мототоксікоз!

9. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Такого кальфа, як між ногами 1600кубів... і ти ними керуєш... Нема слів!

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    +1, правда на двох з мотором з 14-ти :)

Так і є, по комфорту та надійності нічим не відрізняється від нашого Дніпра. Абсолютно ті ж технічні рішення, ті ж технології 40-х років. Просто бренд розкручений. І ціни відповідні до бренда а не до теххарактеристик.

Я не зовсім погоджуюся, що кайфово керувати півтонною дурою з обємом 1600, яка розганяється повільніше ніж 200-кілограмовий ендуро з втричі швидшим розгоном і втричі кращою прохідністю. Хоча це особисте, є маса людей, що кайфують від керування дізелем, я теж цього не розумію :)

11. tyxanton

tyxanton Active Member

то ж саме якщо я скажу що скірокко "по комфорту та надійності нічим не відрізняється від нашої Таврії чи 2108. Абсолютно ті ж технічні рішення".

12. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Тим БМВ Семен з Москви прилетів до Запоріжжя за 9 годин. То приблизно 1100 км. Харлеєм їхав би вдвічі більше й устав би набагато сільніше!
    Доречі фото в тему:
    Приїхали з Латвії, Літви хлопаки до нас(кінцевий пункт - Севастополь), але з ними йшла машина - технічка бусік з лафетом. Так вони без неї на такі відстані не їздять, а то показник не дуже гарний.

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Якщо скажеш, то помилишся. У 80-х роках 16-клапанний двигун з електронним керуванням, гідропідсилювач, бортовий комп'ютер, кондиціонер, електропакет, удосконалення моделі фактично кожні 6 місяців, тисячі конструкторських рішень, продумана активна безпека, аеродинаміка ітд відтісняють таврію далеко назад. Це різні технічні рішення. А от харлей є таким же як і К750, оскільки не удосконалювався з 40-60 х років. І це признаютиь і самі власники, порийся в їх форумах, більшість харловодів зізнаються, що без постійного догляду кожен харлей ламається дуже часто. Для приккладу - якщо сучасний сузукі може проїхати без ТО 10 тисяч км, то для Харлея цей відрізок не перевищує 1-2 тис км.

14. tyxanton

tyxanton Active Member

без постійного догляду і ФВ ламається. А з людиною яка пише:"А от харлей є таким же як і К750, оскільки не удосконалювався з 40-60 х років" і мабуть в житі на мото не сиділа, а може навіть і не бачила зблизька, щось далі обговорювати не бачу змісту. Я не захищаю марку Харлей, мототехніка всіх марок для мене МОТОТЕХНІКА!

15. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Ну так, тільки постійний догляд для ФВ це заїзд на СТО раз на 10 000 км а для таврії це кожен заїзд в гараж :)
    А ти спробуй заперечити те що я кажу аргументовано, слабо? Чи можеш тільки какашками розкидатися?

16. tyxanton

tyxanton Active Member

знаєш, навіть незнаю шо тобі відповісти, києвлянчег.

17. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Не місце красить чоловіка, а чоловік місце!
    Орест - з міста Лева! А те, що зараз він у Київі - так то тимчасово! :)
    ЗІ Хоча хочу побачити відповідб самого Ореста!
    ЗІЗІ А ще мушу визнати, що наїзжати на самого адміна - дуже шкідливо для інетздоров*я. :)

18. slipknot

slipknot Active Member

Харлеи действительно очень архаичны по кострукции ( тормоза , подвески , мотор , итд . ) насколько я знаю только с этого года на них начали АБС ставить , у большенства моделей ( кроме V ROD , кстати не считаю его харли ) крейсерская скорость 80 км\ч , я назвал его имиджевым потому как его покупают исключительно из за бренда и ретро стиля т.к в европе им уже наелись , у нас пока покупают хайтек джапа . Если кто то собрался брать чеппер берите не меньше 1.5 л , через месяц надоест 100 % . В Америке же харли культовый потому что это их история + отличный сервис + распространеность бренда .Пысы я также не перевариваю БМВ как мото бренд . Также Харлей берут люди в основном что бы сделать кастом , большенство уже наелось японцами - им скучно от того что они не ламаюсться и их не надо ремонтировать:D !!!

19. slipknot

slipknot Active Member

Юра тебе идет чеппер , если видел первый раз подумал бы что проженный байкер )) , кроссы только наказаки поменяй ))

20. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    То якого милого тут пишеш, флудильчег?

Підтримую на 100%! Ще б трішки шкіри і бородку відростити!

Останнє редагування: 13 січ 2010

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)