невблаганно наближається новий рік а це значить шо? а це значить хатинка! пропоную почати обговорення можливих дат цієї вікопомної події в кого є церковний календар, шоб не було накладок на всякі сьвєта, яких в січні буквально кожен другий день поїхали...
Мені пофігу дати, я буду у визначеному місці, у визначений час..... паспорт Є!, гроші Є!, шо треба брати з собою???
нє-а-а-а-а, хочу вот таку фігню воплотити в реаліїї: - приїхав на Гольфі, забухав в кабаку, а далі........... евакуатор, я сиджу в Г2 (на місці водія), музон лупить на повну і .............. ми їдемо до мене на стоянку разом в евакуаторі....... П/С/ на стоянці поправіни ----- шашлик-мушлик і т.п.
олдскульна Хатинка, на жаль, не відновила свою роботу, тому напевно біля ставка. але якшо є пропозиції, давайте
Пропоную "Вентер 1" Вертеп – Справжня українська кухня у Львові На сайті є повне меню можна тут самим скласти і підійти вже з готовим хай порахують. Якщо це буде субота то пропоную зібратись скоріше ніж зазвичай а то як показує практика часу завжди нехватає. Ну і якщо хтось не хоче по якісь причині в Вертепі то можна і на озері.
Там зали по 120 і 180 людей, а отже для нашої кумпанії заклад ніхто не закриватиме, а прикол біля озера в тому, шо ми собі там самі