І так друзяки, ось інфа по Хатинці 2017 Дата проведення: 21.01.2017 Місце проведення: ресторан Шашличний двір (вул.Стуса, паркова зона, поблизу нижнього входу в стадіон Україна) в приміщенні на 2-му поверсі. Гроші надсилайте на мою карту ПБ 4731 2171 0453 5966 (Роговський Роман) та сама карта, що вже 2ий рік поспіль використовується на різного роду збирання в клубі. Меню орієнтовне, на 12 осіб Склад меню (орієнтовний): - шашлик телятина 1,5 кг - шашлик шия 1,5 кг - люля-кебаб (телятина) 6шт. - картопля по селянське 7 порцій - маринади 2 тарілки - сало 3 порції - сирна тарілка 2 шт - салат (капуста, болг.перець, і ще якась там хрінь) - 2 тарілки - салат святковий (там з м'ясним іде) - 2 тарілки - борщок з млинцями - 12 порцій - букет зелень та овочі - 1 тарілка - язик з хріном 2 тарілки - матнакаш (офігєнносмачнообалдєнний хліб, подаватимуть періодично теплим) - 30 кусочків - аджика - 3шт - сецебелі - 3 шт. - узвар - 5 літрів - горілка Львівський стандарт - 1 літр - всім по каві чи чаю + буде 5% за обслуговування Всього орієнтуємось по 380,00 гривень/з чоловіка в цю суму вже закладені відсотки та покупка кілька пляшок горілки окремо. І тепер саме головне завдаток потрібно занести сьогодні-завтра 500,00 грн., щоби місце було в броні, тягнути з тим нема куда, залишилось менше місяця, або робимо, або ні. Якщо робимо, то будь-ласка відписуємось, та скидуємо бабло на сабантуй. Місцина та й взагалі сам ресторан там шикарний, теплий, + цінують свого клієнта. Щодо смаку їхніх страв, я уже писав і повторятись не буду. Вважаю, що така ціна не є дорогою, як для описаного вище. Такі варіанти, як визначусь в останній день - не канають, оскільки, я не бажаю втрачати власне бабло через чиюсь невизначеність....... хоча, ви можете бабло скинути, а якщо не підете, то вам повернеться, але звісно, що не 100%. Якщо всіх все влаштовує, то будь-ласка починаємо збір.
Друзяки, а як ви дивитесь на те, щоби цю "хатинку" провести в "шашличному дворі", що на Стуса (там в парку, нижче стадіону Україна). З @baksius та @MARTINI попередньо погоджено, треба ваше "добро". Суть в тому, що там дуже кльовський шашличок (телятина, свинина, баранина, +люля-кебаб, +фірмовий грузинський чи армянський лаваш) готують безпосередньо там на місці на зазначену годину. Був там у жовтні цього року, ціни як для ресторану, то не дорого.... можна сказати, що на одно і то саме виходить, мої гості залишились задоволені, половину м'яса забрали додому... @dragger85 , пам'ятаєш?, шо скажеш? Тому, якщо "за", то шоби дофіга не писати, просто лайкайте цей пост. Якщо народ буде не проти, то взнаємо попередньо меню та ціни.
Там класна місцина дуже - в самому парку! Ну і знаходиться відносно 'посередині' всіх районів Львова - так що всім буде приблизно одинаково туди і звідти добиратись Підтримую!