Така справа магнітола Піонер 5000, тягнув тягнув поки не видер шнур для флешки, хто знає розпайку який де був провід, їх є 5 чорний, червоний, білий , зелений і екран. Тільки де який був незнаю, хочу ж все запаяти і вставити назад. Допоможіть!!!
Тре розібрати то біле кріплення (голкою) і в ньому є зжими. так от - Кожен зажим фіксується не лише за дріт а й за ізоляцію. таким нехитрим способом взнаєш розпайку. червоний і чорний навіть на фото видно. І ще одне - паяти нічого НЕ треба. Треба просто розтиснути ті крокодильчики які обтискають провід, запхати туда новий кусочок і знову затиснути. Деякі з таких "крокодильчиків" кріпляться до провода без зачистки ізоляції. Добряче все роздивись перед розтискуванням. В мене так було з Єврофішкою на Майфуні. Так я шукав 13 дротів. НІц не спалив.
сор то може буде флуд але там логічно видно де який 1-червоний 2 - зелени 3-без ізоляції 4- білий 5 -чорний.там позалишалися ж кусочки ізоляції)))))
ну ту можна спалити шлешку на раз два.слухай я тут свій комп розібрав то там до юесбі так і іде підключення як я написав тільки замість без ізоляції коричневий.
Без ізол то напевно мінус. В авто нема потреби його ізолювати бо він і так на масу пирбитий... А в компі може і ділов натворити. ТОму і в компі він коричневий, а в майфуні - без ізоляції... Але все одно добре дивись на ті крокодилльчики... Тобі ітак їх прийдеться знімати (на поастмасовій шині їх ні не скрутиш докупи ні не спаяєш)
Прізрак, а шо то за тюнінг? Шось зламалося в магнітолі і ти ремонтуєш чи навпаки намагаєшся її таким чином вдосконалити?
http://ru.wikipedia.org/wiki/USB тут вирішення твого питання. усі провідники підписані. дивись "Кабели и разъёмы USB 1.0 и 2.0" без ізоляції у тебе тут екран, я так думаю.
Витягував мафон з шахти , зачепилась ззаду флешка, вона в мене за мафоном на шнурку, дьорнув і вирвав.
Доброго дня! Хотів до Вас (форумчан) звернутися за інформацією: мені дістався в подарунок Сабвуфер Ivolga POWER TUBE 12SA на ньому розєми: два вхідних гнізда звукового входу та 8-піновий вхід живлення, управління і т д . Мені потрібна розпіновка цього 8-пінового (двохрядний) розєму. наперед дякую! http://images.google.com.ua/imgres?i...26tbs%3Disch:1
1) FM ретранслятор 2) MP3 плеєр з аудіовиходом (може в тебе маг має вхід під IPod) 3) поміняти магнітолу
IMХО краще купити новий мафон - вийде якщо не дешевше, то компактніше Сам минулого тижня купив собі новий, бо в старому бракувало і СД і флешки...