Народ, а сьогодні ще в одного одноклубника днюха! Lion 13, приймай вітання і Ти! Здоров"я, успіхів і натхнення у всіх справах і починаннях!
я тобі побажаю аби в тебе все було і нічого тобі за то небуло ,і нехай збулося все що ти хочеш,помимо того що тобі бажають
Хлопчина на вишневому Гольфі 3. Бував на осінніх з'їздах і на другому весняному Дякую всім за привітання.
Lion13, Ти давай активніше приїжджай на з"їзди, а то народ безсовісні питання починає ставити, типу, хто то? не знаєм... і теде. А я дуже навіть знаю, хто Ти - файний хлопець. Вітаю з Днюхою і бажаю залишатися таким файним, як Ти є. Добрих Тобі партнерів по роботі і якнайскоріше - власної справи! Усі найкращі вітання!
А чому забули про Дєньчік ще одного одноклубника? Нігодяї! А ну швиденьки вітаємо! Lion 13 приймай запізнілі вітання. Здоров"я, сімейного благополуччя, достатку, везіння в житті і зеленого світла!
До вітань приєднуюсь. Саме головне, то здоров'я, а все інше буде) хай в житті щастить. Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk