поступово приходжу до думки, що мій залізний кінь не вічний, і що настає потреба його змінити. Пассат В4 седан GL, 2,0і, ГБО, АБС, 2 аірбег, ел. зеркала, ел. вікна, велюр, все в стані як у доброго автовласника. хіба що є деякі питання по кузову. довго і вірно він мені служив, ганяв я на ньому по 40-50 т.км в рік, але тепер мабуть треба щось освіжити. в машині влаштовує абсолютно все, хіба що хотів би ще клімата, але роки змушують приймати рішення. але існує інша дилема - на що зараз звертати увагу при покупці? Я навіть не знаю, що би я хотів взамін. Пассат - машина, в якій просто купа місця, як спереду так ззаду. з однієї сторони привик до такого простору, а з другої - велика машина, великий мотор, відповідно розхід, тай у місті такої може й не дуже треба. Також є питання, що діти підросли, як їдемо на море чи на відпочинок, в машину мало що можна загрузити. от і думаю, з однієї сторони мало б бути щось економне по розходу, з другої - щоб можна було щось і загрузити при поїздці в дорогу. бюджет на покупку в районі 10 к.уй. але навіть уяви не маю, в яку строну дивитися. всякі сумнівні бренди не цікавлять, хочеться щось породисте і достойне. цікаво, як би я себе почував після пассата в фабії (на рахунок простору) скажімо. чи корея, чи япона мать? НЕЗНАЮ !!! : тому хотів би почути ваші думки з цього приводу. як і з чого починати щоб купити достойне авто? хотів би звичайно щось і ВАГа, але навіть не знаю що. В5+ в таку ціну не влізуть, фабія хіба що в каравані, бо в седан чи хетчбек нічого не загрузиш. Можливо СуперБ, але також по прайсу не піде...... давайте друзі, помагайте, бо я шось "не уверен..." п.с. і скільки на вашу думку міг би коштувати зараз мій Пассат? п.п.с. знаю шо тема баян, але думаю буде цікаво.
Тема баян! Цікаво буде Тобі! ))) Пассат - менше 8000 - 9000 не віддавай! Мені таке подобається, але думаю за 10т.у.о не реально, ну або ду-у-у-у-уже важко!!! http://auto.lvivport.com/auto_volkswagen_2554111.html
+ багато до каддіка) недавно собі такого взяв, дуже багатофункціональна машина, місця спереді повно, взаді взагалі, як в бусі (проблема поїздок на море назавжди відпаде:D), а якшо знайдеш нормального турбодизеля, то і в потужності майже не втратиш, і росхід середній 6л. получиш дешевшого топлива.... (а на такому річному кілометражі як в тебе це досить суттєво) бюджет може вийти трохи більше чим 10 к., проте і авто отримаєш на 10р. молодше! проте тут головне вгадати з покупкою, бо німці часто люблять загнати такі авто..... в свому за півтора місяці поміняв всі розхідні матеріали...... проблем поки не знайшов (тьфу*3), от тільки з дублікатом ключа запарився: а так задоволений) PS та і на форумі мені цікавіше буде, а то шось тема кадді не розкрита.......
Власне кажучи в мене те саме питання стоїть, лише різниця в тому що в мене Гольф трьох дверний(був би п"яти мабуть питання стало пізніше). Знайомі, які займаються розборкою ВАГів, рекомендують знайти Т4 грузо пасажира, для сім"ї купа місця, і для роботи хватає, + до всього це Фольц а відповідно надійна і довговічна ходова. Хлопці в мене ще таке питання: яким чином можна перевірити авто на предмет залогу, чи судової заборони, бо досить багато об"яв продажу авто термінових де власник продає авто вартістю наприклад 15т.у.є. за 10т.у.є., переоформленням ці питання не вирішуються, а не дуже хочеться потрапити в халепу! Якщо хтось стикаввся з даною проблемою дайте відповідь. І нехай для всіх це залишеться лише теорією а не практикою!
от в тім то й питання, що каддік це вроді грузова будка. Навіть переобладнана - все одно грузова. не знаю, як я буду себе почувати в ній після Пассата. Хоча напевно перш ніж щось казати, треба все пробувати. Напевно все ж таки треба більше відштовхуватись від цінового діапазону, а тоді вже з того вибирати. Вчора глянув на авто-ріа, то до 10 к.уй. серед ФВ лише Поло і Поінтер, а серед Шкоди лише фабії 1,2
Прочитавши твоє повідомлення хотів тобі зразу запропонувати кадді (в мене Гольф 3, також планую міняти машину і якраз на неї дивлюсь і машина на рахунок практичності в плані поїздок із сімєю на відпочинок дійсно ідеальний варіант ну мав би жінку і дітей точно б такий взяв, і лижі є де загрузити). А так можеш глянути пошукати Гольф 4 треба більше багажу пошукай в універсалі. Ну і не зовсім будка ти подивись на авто ріа які там екземпляри бувають.... і то з такими саланами що навіть багато Б5 ховається. до речі якщо хочеш зекономити є заводський варіант на газі метан з мотором 2.0 розробленим спеціально під газ Я тут тему починав http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=6038 , там фотка є.
З досвіду... Є на Фольц клубі Україна Vitalik Kh із Київа, хлопці приїжджали до Львова, думаю багато хто пам'ятає його Пассат Б4 - дуже класне авто. Так от він його продав і купив пасажирського Каддіка. Людина настільки задоволена (з його слів), не може натішитись! З власного досвіду... їхав на 1,9ТДІ - враження хороші! Місця багато, але не відчувається, що авто великогабаритне, як в Т4, маневриність і на обгонах - дуже добре, як для такого авто! Одним словом - ти спробуй і побачиш сам чи тобі воно до душі! Бажаю успіху!
тобто радите звернути увагу на Каддіка? Розумієте, я не кажу шоб ви мені показали конкретне авто і сказали "на бери". Мене цікавить допомога в тому щоб оприділитися, що саме брати взамін. Авто цікавить швидше економне і практичне ніж престижне, ну і що головне - новіше. Тому Ауді 1997 року відпадає, бо 1997 від 1994 далеко не втік. Т4 також по місту їздити не буду, завелике. Якраз щось таке потрібно, щоб і по місту їздити нормально було і на море або до кумів на Південний Буг можна було махнути, там абрикосів загрузити чуток і не їхати шоб ноги вище голови були. Але також треба шоб діти не сказали: тату, а чого у нас машина так стукає і грюкає як грузовик??? Авто має купуватися з акцентом на те що воно новіше, надійніше, і мабуть там уже мав би бути кліматконтроль. Всяка там Росія, Лайносо і Сенсо, Китай, Франція, Італія мабуть відпадають. А тоді відповідно залишаються Німці, Японці, Корея. Чи ще якісь будуть думки?
теж стояв перед такою дилемою місяць назад - придивлявся до різних машин, а в результаті купив vw passat b5 variant tdi - місця море!, якість німецька, пального бере менше і до того дешевшого...
Якщо не секрет, скільки обійшлася машина, якого року і пробіг? Не хочеш тут - можеш в приват. Наскільки я собі вже зміг зрозуміти, то варіант мінівенчика мені в принципі подобається. Правда ніколи не їздив на дизелі, але мабуть варто було б спробувати. Ну і в варіанті ФВ або Шкода теж не відкидаю, просто про В5 всі говорять що там з ходовою проблеми, а В5+ мабуть не вкладуся в свій бюджет. 3-верки відкидаються категорично.
Не хвилюйся, якщо візьмеш щось з дизеля посвіжіше, то будеш тільки позитивно вражений - крутящий момент, економічність!
Якшо дивитись в бік Шкоди то тільки на Октавію тур в унівесалі. Фабія ну дуууже маленька! Якшо дивитись на Кадді, то прийми до уваги що для пасажирів заднього ряду сидінь там лише одна розсувна дверка. Ще як варіант залишається гольф в універсалі!
Буває дві але дуууууже рідко. Шкода А5 універсал також дуже класна але по ціні тобі не підійде вона в районі 15 уйо... А тур можна пошукати на дизелі вони дуже економічні і при їзді вона як на бензині. був приємно вражений як попробував, знайомий мав. от правда в нього новенька була... але думаю якщо нормальну знайдеш то будеш задоволений... Тільки дизель не вийде в 10.
Все нормально з ходовою! І в В5 і В5+. Перевірено на собі, вже 2,5 роки маю В5-го, нарікань на ходову немає!
Тут ти друже загнув. Я кожного року їзджу в Шацьк з палатками на 3-7 днів то мені вистачає місця загрузити їди, палатки, дров, велосипеди, лодка.....на 4 особи + кіндер. Ну то так відступ від теми. По суті. Мечтаю про т5 мультіван :D . Ну а на десятку шукав би т 4 кравелла. Вона комфортніша за груз. т4. Кадді тоже гуд Октаврія))) в каравані 1.9 tdi це,на мою думку, самий кращий варіант для сімейки. Але блін в десятку хз чи влізе.
А в кадік в 10 уё влазиш??? коль так.. до впринципі правильна машина.. але одна насосфорсунка близька 150эвро)