Хочу почистити і промити паливний бак ТД

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Василь125, 10 сер 2012.

1. Василь125

Василь125 Active Member

Гольф 3 1993р.в. 1,9ТД - був.
    AFN 1,9 ТДІ - є.
    Всім привіт! Хочу промити паливний бак, коли я міняв топливний датчик бачив що бак в мене не дуже чистий по стінках якийсь осад. Де я знімав датчик з іншого гольфа на шроті там бак в сиридині чистенький був а в мене щей на нашій солярці звичайно бак брудний, ще року немає як купив гольфа, а що він лив не знаю. Хочу спитати:
    1. Чи важко знімається бак, які нюанси, чи варто це робити, може хай буде так як є?
    2. Чим краще промивати мені говорили бензином?

2. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Саме краще це впевнитись чи він дійсно настільки брудний, що потрібно його чистити. Те що стінки бака іншого кольору, це ще не означає що він забруднився, і потрібно попробувати спочатку чи цей бруд відмивається.
    Я коли в свому пассаті заглядав до бака(теж дизель), то передивився добре стінки і дно баку на забрудненість, і нічого такого не бачив.
    Якщо щось попадає в бак, то воно плаває на дні. Якщо є можливість добре рукою дістати дно, то можна впевнено переконатись чи він дійсно сильно брудний, і трохи повитирати. Але якщо там бруду на три пальці, то звісно тоді знімати.

3. Василь125

Василь125 Active Member

Гольф 3 1993р.в. 1,9ТД - був.
    AFN 1,9 ТДІ - є.
    Та в принципі бак плоский рукою з багажника можна дістати до дна. Знімлю датчик горловина там велика, грушею викачаю солярку, візьму гупку запхаю руку і повитираю в середині бак і не потрібно буде знімати.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)