Всім привіт. яхоть і не був ніколи на зїздах, але я достатньо давній учасник цього клубу і постійно його відвідую. Так от в мене сталась надзвичайна в житті подія і хочу з вами нею поділитись. вчора народився первісток - син. 4кг 55см!
Rules рулить!!!!!!!!!! З сином Тебе! З радістю! І з новими турботами! Хай будуть якомога приємнішими. Сорки, я спитаю: такий козак (5 кеге)!!! А дружина як почувається? По секрету (тільки як для члена Клюбу) скажу: якщо перший родиться син, це означає, що дружина дуже-дуже-дуже кохає свого чоловіка!!! ПиСи. Хлопці, у яких першою народилася донечка, ви не маєте приводу перейматися. Доця - це ювелірна робота ))))))))))))))))))))) Rules, ще раз - найкращі вітання!!! Як добре, що Ти захотів поділитися радістю з нами!
Теж приєднуюсь до привітань! Як батько 3х (першою, до відома, була донечка. А маю їх вже дві, снайпер блін), бажаю не втрачати життєвого "аптімізма" і подалі планувати збільшувати сім"ю. Нехай росте міцним і здоровим на радість батькам.
Вітаю з новим етапом в Твоєму житті Побільше міцного здоровя малому і Тобі також) бо це знадобиться Нехай радує і тільки приємно дивує на радість тобі та дружині =) Всього найкращого! п.с. величенький в тебе богатир =)
Приєднуюсь до привітань! Хай росте здоровим, сильним і має гарну вдачу!!! Доречі як назвали богатиря?