привіт комради, ось задумався над питанням встановлення газу на мою красуню мотор 1,8 RP КПП 5 мех. ціна питання в Києві на Італійську установку + балон під запаску 400-415 вічнозелених гамериканських гривників. як думаєте варто з цим заморочуватися, і що може бути якщо їздити кілька місяців не ставлячи в ГАЇ на облік (тобто без штампу в техпаспорті "установлено ГБЦ" ??Чи сильно прикулупуються ГАЇшники?
Відповідь: хочу поставити газ, чи варто?? а що ще за штапм в гаї?:shock: я собі поставив то мені просто видали документи на газову установку та її встановленя на сертифікованому сервісі!
Відповідь: хочу поставити газ, чи варто?? я питав в ГАЇшників сказали що требе реєструвати в них, просто якийсь кажуть штамп ставлять в техпаспорті я не знаю
Відповідь: хочу поставити газ, чи варто?? Ставлять-ставлять, ще не давно можна було відмазатись, а зараз чим далі тим важче, думаю ще трохи часу і почнуть по повній приколупуватись, так що штампік треба, ставиться він в примітках. скільки то зараз коштує не скажу , але ті бариги що в МРЕВ тусуються роблять то. Вже давно даїхники при перевірці попереджають , навіть якщо є всі сертифікати, що мусить бути відмічено в техпаспорті, думаю скоро почнуть не попереджати а грузити за незаконне переобладнання.