хочу поставити газ, чи варто??

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Дімон, 5 тра 2008.

1. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993
    привіт комради, ось задумався над питанням встановлення газу на мою красуню :) мотор 1,8 RP КПП 5 мех. ціна питання в Києві на Італійську установку + балон під запаску 400-415 вічнозелених гамериканських гривників. як думаєте варто з цим заморочуватися, і що може бути якщо їздити кілька місяців не ставлячи в ГАЇ на облік (тобто без штампу в техпаспорті "установлено ГБЦ" ??Чи сильно прикулупуються ГАЇшники?

2. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.
    Відповідь: хочу поставити газ, чи варто??

а що ще за штапм в гаї?:shock:
    я собі поставив то мені просто видали документи на газову установку та її встановленя на сертифікованому сервісі!

3. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

я питав в ГАЇшників сказали що требе реєструвати в них, просто якийсь кажуть штамп ставлять в техпаспорті я не знаю

4. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990

Ставлять-ставлять, ще не давно можна було відмазатись, а зараз чим далі тим важче, думаю ще трохи часу і почнуть по повній приколупуватись, так що штампік треба, ставиться він в примітках. скільки то зараз коштує не скажу , але ті бариги що в МРЕВ тусуються роблять то.

Вже давно даїхники при перевірці попереджають , навіть якщо є всі сертифікати, що мусить бути відмічено в техпаспорті, думаю скоро почнуть не попереджати а грузити за незаконне переобладнання.

5. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

да є така штука коштує вона 700-800грн!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)