ХОЧУ ЗАМІНИТИ МОТОР З 2,8 НА...

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Frenkys, 29 вер 2009.

1. Frenkys

Frenkys Початківець

VR6 2.8
    ШАНОВНІ ПАСАТОВОДИ хотів би запитатися у вас, який мотор липше стане замість того звіра 2.8 ВР6, і що треба буде замінити??? . У мене пассат Б4 95р. Допоможіть...

2. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    а які факти тебе на такий вчинок підштофхують?що ти хочеш від свого наступного мотора??які якості тебе цікавлять?

3. kym

kym Аксакал

a 100
    Якщо міняти на щось менш потужне то треба на 2.0 бензин щоб податків менше,або на дізель 2.5 не стілько жере. Але і там і там треба разом з двигуном і систему вприску міняти

4. Frenkys

Frenkys Початківець

VR6 2.8
    По перше мотору конец(капіталка 850Євро) По друге хочу економію. По трете податки. Вроді все.

5. Frenkys

Frenkys Початківець

VR6 2.8
    Ось думаю пригнати машину з під німечинни(кажуть там за машинами дивлятьсяну і ціни вроді так не кусаються) Більше схиляюся до 1,9 ТДІ, але не знаю чи ото чудо стане?

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    во житє
    одні за вр6 шукають, інші міняти хочуть... :)

7. Frenkys

Frenkys Початківець

VR6 2.8
    якщо шукають тоді до мене!!!:D

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Після 2.8 на 1.9 тобі скучно стане. То трохи за слабий (в порівнянні звичайно) Нашо цілу машину гнати можна привезти двигун з усіма потрохами. І брати треба вже щось новіше з повним електронним вприском. Може і TFSI вдало би ся знайти. Тобі під капот любе залізе після 2.8. Тільки правда і про коробку тре подумати.

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    2.8 чи 1.6 , у всіх пасатів капот однаковий :)

10. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    +1 Мартіні. Від 1,6 до 2,8 любе зелене))

2 Frenkys: А шо саме з твоїм вр6 не так? чи тіки устрашає сума капіталки, податків і економії?

11. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Я б зрадістю обміняв свого В5го 1,6І на В5й 2,3; 2,8. Зроби капіталку і насолоджуйся драйвом....

12. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    скоро буде машина з такимм двигуном,звертайся як буде бажання...

13. Frenkys

Frenkys Початківець

VR6 2.8
    Ну в основному мотор геморойний я вже змучався лазити до капота, мені б і 1,6 підійшло, я по своїй натурі не гонщик,а цей мотор з машиною від батька перейшов(не мій вибір). Ось цікавить чи коробка від ВР6 стане на інший мотор?

14. Frenkys

Frenkys Початківець

VR6 2.8
    А шо за звір і скільки хочеш? та звідки оно?

15. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    ги-ги. Одне радує, що я не один такий, що хоче потіжний двигун на простеньке і менш гіморне змінити.

на рахунок заміни 2,8 на дизель - забуть. простіше нове авто купити.Оскільки крім переобладнання тобі прийдеться оформляти переобладнання Через Кийов. А це не малі гроші.

не знаю, але мені здається тобі треба брати двигло з КПП і балкою, як передньою, так і задньою. (ті, що під капотом) в мене Г60 стояв, то мотор не става, поки кріплення з свого старого не скрутив, не факт, що тобі твоє підійде.
    По мотору поралжу 2,0. гіиорою нема. діагностується. бери такий як в мене. з системою вприску СІМОС. Я свій брав з усім - мозги, проводка, КПП, датчики, кроче все, що відноситься до мотора і щоб воно їздило. + каталізатор і глушак.
    можеш почитати тут - http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=4451&page=10

16. kym

kym Аксакал

a 100
    Ця коробка тільки під 2.6 підійде і то тільки того самого модельного року. Всі решто то 4- циліндри там інакше кріплення не говорячи вже і про зовсім інші передаточні числа.

17. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
  18. Frenkys

Frenkys Початківець

VR6 2.8
    Ну і ну ото геморой буде с заміною, Я так поняв що саме ліпше пригнати донара, а там його просто роздягнути до трусів.:D . Тільки проблема ліпше перегнати машину в польшу хапнути там тазіка, може навіть і битого, тай перекинути в польші, і гемару з погранцами не буде. Маю просто знайомих під самою границею, з сторони поляків.

19. Frenkys

Frenkys Початківець

VR6 2.8
    ААААААААА забув сказати маю газову установку ото думаю, на який мотор вона піде ліпше?

20. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    в знайомого на пасаті В4 стояла газова на 1.8мі. Проблем з нею взагалі немав та й економна була 3,14здєц (наскільки памятаю 60л газу/800км).

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)