Хочу знати вашу думку!

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Вова Lviv, 12 чер 2011.

1. Вова Lviv

Вова Lviv Початківець

Golf 3 JOKER "1.8МІ"
    Клубна карта:
    000078
    Всім привіт!
    Народ вибачайте можливо не в тій темі пишу, просто мені потрібна ваша допомога, хочу купити Гольф 3, і стою перед вибором 1998р 1.8 моноінжектор, і 1997р 1.6 повний інжектор, може хтось підкаже який в них розхід палива реальний, хоча я розумію, що це залежить від манери їзди!
    І взагалі що скажете 1.8 чи 1.6?
    Дякую.

2. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Як на мене - потрібно дивитись на стан кузова і салону обох автівок! Для мене це завжди було визначальним фактором при купівлі авто. Особисто мав колись два Сеата Толедо підряд - один з двигуном 1.8 моно (1994р.в.), а інший - з двигуном 1.6 повний інж. Ну що сказати!? Мені більше сподобався 1.8... середній розхід у нього був менший (9/7.5л) проти 10/8л у інжекторного.... і якось цей моно був трішки шустріший:yes: 1.8 - технологічно простіший, а отже і дешевший у ремонті та обслуговуванні (тільки одна форсунка!). Вибір за тобою. Все сказане- це суто моя особиста думка,основана на біль як двохрічному досвіді експлуатації вищевказаних ТЗ. Пам"ятай, основне - це КУЗОВ... він повинен бути в ідеальному стані, а все остальне робиться в процесі!

3. Вова Lviv

Вова Lviv Початківець

Golf 3 JOKER "1.8МІ"
    Клубна карта:
    000078
    Стан обох задовільний, ну принаймі ззовні, гнилі і тріщин шпакльовки немає, ланжерони також впорядку, просто хочу поради який брати в області мотору, хочу зупинитись на одному, а тоді його на підйомник і т.д!

4. kym

kym Аксакал

a 100
    По кузову головне щоб не битий. Зараз в продажі з 10 машин 7 битих. Добру не биту машину рідко хто продає(крім перекупщиків)... самому потрібно.
    По двигуну краще брати по обєму 1.8-2.0 - вони будуть мати меньший розхід і довже служать (мають запас по потужності). !.6 і меньше - це вже фактично форсовані двигуни - відповідно і термін служби меньший і режим експлуатації делікатніший. Вприск може бути любий ... кожний має свої недоліки і переваги... головне щоб не був розпотрошений і запущений, а тримався купи.

5. krilov

krilov Active Member

scirocco 86 2.0 16v
    бери 1.8 это хороший надежный мотор
    1.6 более сложный и капризный

если что есть на продажу 3 гольф 1.9 турбодизель расход 6 литров
    3 двери

но требует работ по кузову(надо красить крыло и двери цена 5.5

6. Вова Lviv

Вова Lviv Початківець

Golf 3 JOKER "1.8МІ"
    Клубна карта:
    000078
    Дякую всім за поради, взяв 1.8 МІ, трошки малувато підриву зате економія більша, дорбляти треба, кермом так трясе шо просто, думав диски криві(колісні), а виявилось що дики, але тормозні))).машинкою впринципі задоволений правда маю її менше тижня!

7. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    Можна проточити, має допомогти...

Вітаю з покупкою. Ні гвоздя, ні жезла )

8. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Вова, вітаю з покупкою. :yahoo:Двіжок такий як в мене напевно 1.8RP
    Можеш заходити до мене в гості за автоцивілкою :yes::drinks:

9. karlione

karlione Active Member

VW GOLF 3 1.6 1993р.
    Клубна карта:
    000068
    в мене 1,6 МІ Гольф 3,хватає мотору, при обгону втикнув третю і пішов....:yes:

10. karlione

karlione Active Member

VW GOLF 3 1.6 1993р.
    Клубна карта:
    000068
    Доречі вітаю покупкою,Гольф 3 хороша машина

11. Вова Lviv

Вова Lviv Початківець

Golf 3 JOKER "1.8МІ"
    Клубна карта:
    000078
    Всім дякую, вибачайте довго не заходив, машинку як взяв так пропав з нею, чесно кажучи просто аж хочеться робити щось в ній, щеб спонсора знайти:scratch_one-s_head: , а то зарплата тільки раз в місяць:D.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)