маю в гаражі такі "жири" супорта 2шт до 1,6 - 50грн вакуум до 1,6 - 20 грн ГТЦ 20мм до 1,6 - 20 грн цапфи з підшипниками і шаровими 2шт до 1,6-1,8 (супортів без скоб) - 40 грн задня балка з барабанними тормозами (барабани рік ходжені) в зборі - 150 грн диски сталь R13 оригінал VW 2шт - 40 грн диски сталь R13 оригінал BMW 4шт з зим резиною рік катаною TOYO - 250 грн ше є підставки під задні стойки для підвищення кліренсу 2шт - 50 грн т.8067-596-22-00 забув написати.. всьо знімалось робоче з машини в кінці весни запостив аж тепер бо воно для мене ніякої цінності не представляло але як побачив тему про реставрацію якогось 1,3 поняв шо для них це якраз пригодиться..
Відповідь: ходова до гольф 2 перепрошую що збив з пантелику але ціна на диски з резиною змінилася до 600 грн... то от така резина http://www.ityre.com/uk/tyres/catalog/toyo/model/20765/
рівні.. з 20 дисків з шроту на балансовці вибрали тільки ці.. такшо живі.. якшо треба викладу фотки..
Нажаль не маю знайомих на Гольф-2,а мені потрібні тільки барабани.50грн то за два?Де би я зміг їх забрати?
за два.. після 1730 в районі водоканалу.. якшо знаєш де вул. Погулянка то було би взагалі супер шоб я не питляв вже..
Барабани отримав.Дякую.Solaris дуже було приємно познайомитись з фанатом mark 2,зачьотний в тебе Гольфик.
так як клієнт не подзвонив знімаю резерв.. спеціально за 40 рублів мити (бо запилючині п****ц) не буду але якшо цікавить модель то такі диски живі!!!!