холодно в салоні

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Front, 4 жов 2013.

1. Front

Front Новачок

wv b3
    мужики підкажіть не гріється машина ??? Радіатор пічки поміняв і розвоздушив, рівень тосолу є, вхідний і вихідний патрубки гарячі, робоча температура норм, а в салоні дубар!!! Що робить ???

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Можливо щось з заслонками не так. Заслонка перекриття гарячого/холодного повітря перекриває подачу якраз гарячого повітря. Треба розбирати пічку і дивитися. Може тросик злетів.

3. Front

Front Новачок

wv b3
    неа там все ок я сам радіатор ппічки міняв, крім того якщо тросік злітає то не працює регулятор гарячого/холодного. А за підказку спс

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Тоді в чому проблема? Сам радіатор пічки холодний, чи що?

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а з чого в взяли що він у вас працює???

6. Front

Front Новачок

wv b3
    сам тросік працює бо як накручуєш на холодне дує холодне а на гаряче то ледве тепле

7. Front

Front Новачок

wv b3
    я не знаю там до радіатора добратись проблема але патрубки гарячі обидва

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Не здається вам, що саме тут десь відповідь і зарита.
    Заслонка 100% злетіла зі свого місця, або трос проскакує. Вона ледь привідкривається от і дує ледь теплим.

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    все правильно і іншого не дано. якщо радіатор пічки гарячий(його вх і вихід) знач проблема тільки з тим що повітряна заслонка хол\гар некоректно працює. я б почав пошуки з того що подивився б як себе веде оболонка тросіка в місці кріплення до блоку керування пічкою. має сидіти нерухомо під час регулювання

10. Front

Front Новачок

wv b3
    Може ви й праві буду дивиться. спасибі за пораду

11. Front

Front Новачок

wv b3
    Угу подивлюсь наразі спс. Як буде результат напишу

12. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ще подумав. Якщо заслонки не відновлювалимсь, то ймовірно ще їх покриття від старості порозсипалося. Заслонки там металеві з дірками всередині і покриті якимось синтеттичним матеріалом з заводу, який не пропускає повітря. От за роки він розсипається і пропускає холодне повітря до гарячого.

13. юрий777

юрий777 Active Member

VW Passat B3 1.8 ААМ 1993
    Front, когда переключаешь ручкой хол/гор, должно чётко ощущаться на ручке, как заслонка ходит, плюс если прислушаться, то даже это и слышно...
    есть ещё вариант, что радиатор отопителя не качественный, то есть не греет, но вроде как рано ещё, морозов то ещё нет...
    чёй фирмы печка?...
    совершенно точно, но при замене печки, я думаю, что Front, проверял эти заслонки..

14. Front

Front Новачок

wv b3
    неа там пластик з ущільнювачем 3 міс тому розбирав і міняв радіатор пічки потім гріло ок а тепер лажа ((( Я ще думаю на термостат але навряд то він

15. Front

Front Новачок

wv b3
    радіатор на базарі брав фірми не памятаю а на рахінок варіанту з неякісним радіатором то може бути що фуфу мені впарили

16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

До чого тут термостат? Мав би проблеми з перегрівом/недогрівом тоді. Якщо патрубки гарячі на радіатор то має гріти.

Навряд, навіть найбільш не якісні гріли доволі не погано, але значно гірше в порівнянні з оригіналом.

Починай з заслонки. Дійсно ручкою якшо від одного положення до іншого - то чути як вона закриваєтсья чи відкривається.

17. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    особливо якщо шидко крутити ручкою, то на крайніх положеннях навіть чути такий характерний хлопок.

18. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    нічого там не злетіло..в мене була така ж байда...то я робив взимку комплексну перевірку..поміняв радіатор +проклеів всізаслонки..річ в тому що в заслонках металевих є дирки по боках десь як 5коп а посередині ще більша ..з заводу заслонки проклеєні паралоном який за 20років перетворився в попіл...тому все гаряче повітря шуруе крізь ті дирки на вулицю а невелика частина попадае в салон...тому одноі заміни радіатора замало..знімай повністю пічку пока тепло розбирай(тільки акуратно бо защолки ламаються на раз..) я минулого року при -14до 4і ночі сидів міняв то ...зате потім ташкент)))

19. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    також термостат міняв ..стояв ще рідний вахлер з значком фолькса і ауді...

п.с. юзайте гольф2клаб там вже все обсосано давно...там є з фотками звіт..то я по ньому дивився....

20. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)