Коли машина ніч перестоїть в гаражі, файно змерзне, і я зранку її починаю заводити то в той момент коли крутиться стартер під капотом деколи починає дуже сильно хрипіти. Але коли машина тепла, чи коли постоїть пів-дня на дворі, то таких приколів нема, навіть коли стартер довго крутиться. Є якісь ідеї що то може бути? Мож в когось була подібна ситуація? А то доки доїду до СТОшки то машина загріється і вже коників не показує.
Відповідь: Хрипить під капотом. Зроби так як я напишу. завтра з ранку прийди і включи запалювання, але незаводь, почекай пару секунд, приблизно 10с.для початку а тоді виключи запалювання і пробуй знову завезти, коли воно у тебе тарабанить то це підкачується пальне. чекаю результату!
Відповідь: Хрипить під капотом. Здається, людину цікавить як уникнути поломки а не знову побачити її, особливо після довгих містичних процедур, які просто не підлягають розумінню. Не можу збагнути, чому на 1,6 дизелі повинне підкачуватись пальне при ввімкненому запалюванні, при тому, що в машині немає жодного електричного насоса! Думаю, що кожна порада на нашому форумі повинна бути підтверджена аргументами - як-не-як тут не зборище народних цілительок. Надалі за безпідставні висловлювання буду банити, форум починає уподібнюватися до балагану.
Відповідь: Хрипить під капотом. Коли потепліло мотор тепер зразу заводиться з пів-тика, так шо проблєма зараз не проявляється.
Відповідь: Хрипить під капотом. у мене була подібна муть. хрипіло страшно--при холодному моторі, при роботі стартера, думав бендикс. вилікував переборкою стартера з заміною всіх трьох бронзових втулок.
Відповідь: Хрипить під капотом. Була колись схожа проблема. Поїхав на вул.Садову (ремонт стартерів генераторів), чуваки по звуку діагноз поставили. 1.5 год в машині поки чуваки міняли бендикс і якісь-там вусики і поїхав далі :grin: