Хрипить під капотом.

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем KJaR, 16 лют 2008.

1. KJaR

KJaR Початківець

VW Golf II 1.6D 1987
    Коли машина ніч перестоїть в гаражі, файно змерзне, і я зранку її починаю заводити то в той момент коли крутиться стартер під капотом деколи починає дуже сильно хрипіти. Але коли машина тепла, чи коли постоїть пів-дня на дворі, то таких приколів нема, навіть коли стартер довго крутиться. Є якісь ідеї що то може бути? Мож в когось була подібна ситуація? А то доки доїду до СТОшки то машина загріється і вже коників не показує.

2. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ
    Відповідь: Хрипить під капотом.

Зроби так як я напишу.
    завтра з ранку прийди і включи запалювання, але незаводь, почекай пару секунд, приблизно 10с.для початку а тоді виключи запалювання і пробуй знову завезти, коли воно у тебе тарабанить то це підкачується пальне.
    чекаю результату!

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Здається, людину цікавить як уникнути поломки а не знову побачити її, особливо після довгих містичних процедур, які просто не підлягають розумінню. Не можу збагнути, чому на 1,6 дизелі повинне підкачуватись пальне при ввімкненому запалюванні, при тому, що в машині немає жодного електричного насоса!

Думаю, що кожна порада на нашому форумі повинна бути підтверджена аргументами - як-не-як тут не зборище народних цілительок. Надалі за безпідставні висловлювання буду банити, форум починає уподібнюватися до балагану.

• Подобається Подобається x 1
  4. KJaR

KJaR Початківець

VW Golf II 1.6D 1987

Коли потепліло мотор тепер зразу заводиться з пів-тика, так шо проблєма зараз не проявляється.

5. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

у мене була подібна муть. хрипіло страшно--при холодному моторі,
    при роботі стартера, думав бендикс.
    вилікував переборкою стартера з заміною всіх трьох бронзових втулок.

6. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Була колись схожа проблема. Поїхав на вул.Садову (ремонт стартерів генераторів), чуваки по звуку діагноз поставили. 1.5 год в машині поки чуваки міняли бендикс і якісь-там вусики і поїхав далі :grin:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)