Хай мир у серці Вашому панує. Хай ангел Божий щастя Вам дарує. Ісус Христос - здоров'я шле з небес. Христос Воскрес!
Смачної Паски, Довгої ковбаски, Твердого холодця, Крутого яйця, Смачного хрону, Міцного самогону! Христос Воскрес!!!
Христос Воскрес! Воїстину Воскрес! Ото сидів, дивився я на яйця, А потім олівець у руки взяв. Помудрував, понапрягався Тай таку писанку намалював. Думав, що після того як зварится в лушпині цибулі, все малювання зійде, однак все збереглося, однак кінцевий результат не сфотографував, так шо возиться зараз ця крашанка в машині, буду радий презентувати на найближчому, плановому, чи позаплановому зїзді!
То Мальтійський Хрест, тобі вже вроді розяснювали:rofl: Дивись шоб твій допис Марк не прочитав:ireful:
Вітаю усіх форумчан з одним найбільш значущим святом християнського світу Воскресінням Христовим! Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоровя, щастя, радості, любові, успіхів у всіх Ваших починаннях, Вашим ВАГ-коням ніколи не ламатись та приносити Вам тільки позитивні емоції! ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!
Воістину Воскрес!!! Мої найщиріші вітання усім форумчанам із цим святом. Здоров'я міцного і благополуччя, смачної паски і запашної ковбаски! Христос Воскрес!
Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Я також приєднуюсь до привітань з ЯСКРАВИМ СВЯТОМ ВОСКРЕСІННЯ! Здоров"я, радості, щастя, благополуччя Вам, Вашим сім"ям та родинам!!!