Створив тему, щоб кожний з нас міг поділитися інфою: де застраховані, страхуєте просто свою відповідальність чи добровільне КАСКО і т.п. Відгуки, рекомендації, ділимось враженнями
Автоцивілка, на даний час страхова - Generalli Garant. Перший рік там. Раніше були: Оранта, потім Провідна, ні до кого претензій не мав, бо і не було страхових випадків...
Всім привіт. Більше цікавить в кого були якісь випадки і як себе вела страхова а не хто і де страхується, думаю було б цікавіше взнати репутацію тої чи іншої страхової щоб знати де страхуватись на майбутнє.
Взагалі автор теми питав хто де страхується і це треба поважати. А ще для таких питань є непогане рішення - голосувалка.
Взагалі то була тільки моя думка і пропозиція, її можна прийняти до уваги або відкинути я ж не нав"язую
Комради, звичайно краще в ДТП не попадати, тому пишемо, хто де застрахований чисто інформаційно, але якщо вже були страхові випадки і є досвід з певними СК, то про це ділимось в першу чергу всім дякую!
Вже десь 5 років в АСКА купую цивілку, слава Богу ще ні разу не довелося перевірити ймовірність виплат. А так ніби гарне відношення, знижки кожного разу збільшуються, хоча це напевно всюди.
мав у 2008 році страховий випадок, був застрахований в ПРОСТО а інший учасник ДТП в універсальній, так при виплаті обраховували мені збитки по так званій програмі АУТОДАТЕКС за офіційними цінами імпортерів, врахували рік машини і виплатили 20% вартості деталей і порахованих АУТОДАТЕКСОМ роботи сума від СТО де робили ремонт відрізнялася у два з половиною рази