Хочу порівняти. Що краще: 1)BMW520i 93-го, 2)Volkswagen Vento 95-... , 3)Audi B4 95-го, 4)Honda Accord 94-го :?:
Відповідь: Хто як важає? Якщо маєш невеликі кошти для поточного обслуговування то мабуть найоптимальніше Венто. Решту, як на мене дорогі в обслуговуванні!
Відповідь: Хто як важає? Наскіко знаю бехи і хонди до дідька дорогі в обслуговуванні. Бери аудіну. То ж тоже майже Фолькс.8) Мені особисто не дуже подобається дизайн тройки гольфа і венти...
Відповідь: Хто як важає? 1)BMW520i 93-го - дорога в обслуговуванні, та й бензину п"є немало! 2)Volkswagen Vento 95 - на особстому досвіді переконався - гниють не слабо, в першу чергу пороги. 3)Honda Accord 94-го - по відгукам друзяк японці машини витривалі, але дорогуваті в обслуговуванні. 3)Audi B4 95-го - взяла все краще від Audi 80, поганих відгуків від хлопаків, які на них катаються я не чув! Почитай :http://www.avtomarket.ru/enciclopedia.shtml
Відповідь: Хто як важає? Дякую, але єдине, що , поки відвертає від неї, це те, що пасажирам ззаду, трохи не зручно сидіти(стукаються головами в стійки)
Відповідь: Хто як важає? БМВ і япошки - багато грошей смокчуть. Венто, прикольна практична машина, недорога в обслуговуванні. Класно піддається тюнінгу, причому теж недорогому. Я би мабуть вибрав Венто. Хоча, безумовно, треба дивитися в якому стані машини, з якими характеристиками, сісти проїхатись, до чого душа ляже.
Відповідь: Хто як важає? По-моєму аудюха теж дорога в обслуговуванні (вроді завжди так було). Та бери Пассат Б4 (до-речі, чого Ти його не згадав?)
Відповідь: Хто як важає? ги. знайшов де питати моя думка: БМВ: кожного разу ти возиш з собою зайву тону металу, що кличе за собою повільніший розгон, довший гальмівний шлях, меншу стабільність на поворотах, непотрібне спалювання бензину. У BMW добрі двигуни, але втрата кпд вищепереліченими факторами+заднім приводом (передача по карданах і додаткових диференціалах ІМХО є надто великою. Тому як на мене п'ятий кузов з дволітровим мотором - слаба машина. Венто: як і гольф-3 найбюджетніший варіант зі всіх перелічених. Ауді А-4: добрий вибір, щоправда залежить від двигуна і комплектації. Думаю, я би вибрав саме цей варіант, якщо ціна у всіх однакова. Хонда: не люблю я тих машин - вони зроблені з тоненької бляшанки, не терплять ям і навіть ямок, словом, надто ніжні для наших умов.
Відповідь: Хто як важає? А4 трошки дорожча(тому написав про Б4), а перелічені, можна надибати за 8-8500 $. Важко знайти венто 2 літрове. В фінал виходять Венто І Б4 .
Відповідь: Хто як важає? слухай є таке тема Венто 1999 р.в США 2,0 16В кліма, круїзконтоль, повний електропакет, підігрів всього чого хочеш коротче кажучи всі навороти, салон біла шкіра собі би взяв але не розполагаю такими коштами а хочуть хлопаки 10500 у.є.
Відповідь: Хто як важає? Але, здається мені , панове, що венто тих грошей не вартує Ще й поюзане на наших "дорогах"
Відповідь: Хто як важає? бери ауді полюбому, краще кватро! тревел, шо то за венто? ше продається? може вони міняють на мій гольф з доплатою?