Хто їздив через Чоп?

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Cubano, 7 лип 2006.

1. Cubano

Cubano Початківець

Passat 2.0 tdi DSG + LT35 2.5sdi
    Чи хтось їздив до мадьярів? Щось казали, що в Чопі не можна купити страхівку, як , наприклад в Шегинях. То я її ще тут куплю. Які особливості проїзду по Угорщині, чи платна головна магістраль через країну? Дякую.

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Хто їздив через Чоп?

Я їздив. Страхівку без проблем купуєш на кордоні, якщо влом зупинятися - можеш і в нас. Постукай в приват - я скажу де в Києві найдешевше. Щодо доріг - в мадярів є найближчий до нас справжній автобан. Тягнеться він до самого Будапешта, є платним, але того коштує. Ціна - залежить від часу дії талончика. На день виходить десь до десяти баксів. Зате відчуття суперові - машина рівно завмирає і вбсолютно не чується жодних коливань. Якщо закрити очі, може початися істерика - моментально виникає враження, що стоїш на місці і тиснеш газ на нейтралці. Правила і поліція відсутні, головне не ставати в крайній лівий - там мотоциклісти на 300 кмг бувають.

ПС Не плутати з трасою Одеса-Київ. Це просто дворядна дорога з шумним асфальтом, пішоходами, фірами і плавними ямами а не автобан.

І ще. Перед виїздом на автобан раджу відбалансувати колеса. До того ж бажано в Угорщині, здається, в нас то роблять більше на публіку з відносними допусками.

3. Cubano

Cubano Початківець

Дякую. Буду їхати через Мостиська, там і візьму страхівку. А кінцевий пункт подорожі - Рогозніца біля Спліту, Хорватія. Тобто маршрут такий - Біла Церква - Мостиська(ніч) - Чоп - Будапешт(екскурсія, паралельно їде автобус з групою, але ми , звичайно, до них не привязані) - Балатон(ніч)- Домащінєц - Загреб - Плітвіцкі озера(ніч і екскусія) - Рогозніца. Вирушаю за тиждень.

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Привизи нам жувачок звідти :-D

5. Cubano

Cubano Початківець

Привіт львівяни! Я приїхав! Запрошую вас і до нашого клубу, а також читайте про мої враження. За раз не здолаю ті цунамі, тож частіше заходьте.(Щось не врубився, як вставити лінк, тож втавляйте вручну)

http://www.4ik.com.ua/forum/viewtopic.php?p=7661#7661

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Почитав. Гарно. Тыльки от не збагну, для чого було прив'язуватись до бусика з туристами, і, підозрюю, за це ще гроші платити...

7. Cubano

Cubano Початківець

Нє, гроші за те не платили. Але прив"язувалися турфірмою до тої групи по срокам проживання. І зовсім про те не жаліємо. Дивись, По Будапешту проїхалися за ними, дуже цікаву екскурсію послухали про місто. самі б ми те ніколи не дізналися. Добре, що вони нас намовили на Плітвіци, а то б і не знали б, що ми пропустили, а так я буду всіх агітувати, хто їде до Хорватії заїхати на ті озера. А до бусика привязувався тільки в Будапешті, складне дуже місто для іногороднього, водійське хамство там же було присутнє по відношенню до нас, більше ніде. Ну, ще їхав за Івеко до Балатону, мало не заснув рухаючись 90км-г по автобану. З групою обзнайомилися, ми ж з ними потім 9 днів жили, були такі, що на літаку прилетіли, вони складніше входили в контакт з усіма потім. І ще психологічно легше було, коли знаєш, що хтось із своїх десь позаду плететься. Ще потім напишу, що назад дві країни одним махом пролетіли. Дійсно пролетіли, бачили тільки те, що було видно у вікна авто.

8. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

тоді ок :)

9. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

На рахунок хамства в Будепешті не погоджуся, там справді своя специфіка трафіка і свої закони зі світлофорами безперебійного руху якщо влапаєш зелене і даш 75 км/год, але ти хлопець з України, з нашим характером їзди хлопці-Угорці тебе не мали дивувати і кремпувати, врубуєш другу стаєш в самий лівий ряд і маєш все в носі, ти ніколи не бачив як їздять рагулі в Україні яким все пох? Якщо серйозно поводиш себе акуратно-нагло дивлячись їм прямо в очі.

10. Cubano

Cubano Початківець

Читайте закінчення звіту.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)