Volkswagen Touareg V10 TDI провез по взлетной полосе Dunsfold Aerodrome около Лондона 155-тонный Boeing 747-200. Обычный серийный автомобиль был снабжен специальным креплением и нагружен 4.3 тоннами балласта (его собственный вес вместе с водителем и инженером из техслужбы VW составил 7030 кг).
Відповідь: Хто на світі найсильніший? VW! Шось вони сцуки брешуть.. я вже не дивлюсь на те скільки літак важить... Але 7т машина... то ж яка там резина має бути, точніше скільки витримувати.. 1750 кг на колесо.. Хм... а взагалі і мужики тягали літаки і нічо.. поставили коропку з дуже пониженою передачею і потягнули...
Відповідь: Хто на світі найсильніший? VW! Та шо там літак тягнути, гній в поле розвозити... взагалі Туарег вважається не вдалою конструкцією.
Відповідь: Хто на світі найсильніший? VW! Хто казав? Ну туарег туарегом, а от двигун такий би не помішав:mrgreen: Правда не знаю кудиб я його впихнув:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Дизель-Сила
Відповідь: Хто на світі найсильніший? VW! сама модель то не тільки мотор! конструкція не досконала+ціна на цю конструкцію зависока.
Відповідь: Хто на світі найсильніший? VW! Кіндер, ти на кого працюєш! Певно засланий козачок фіатоклубу!
Відповідь: Хто на світі найсильніший? VW! Скорше всього то він з форд Клубом знюхався, а може з головою форд клубу!
Відповідь: Хто на світі найсильніший? VW! А мені туарег дуже подобається! І дизайн і все шо вміє і може Правда цінова політика ВВ останнім часом бажає кращого... але шо поробиш
Відповідь: Хто на світі найсильніший? VW! ти думєш в моєму Пасаті не має москвичовського домкрата? ну чекай-чекай зустрінемося на зборах!
Відповідь: Хто на світі найсильніший? VW! Вот ти гоніш мало того шо шпіон , той ше погрожує легетивним членам клубу, то ти дивись добре по сторонам шоб який ВВ не проїхався тобі по ступнях. :grin:
Відповідь: Хто на світі найсильніший? VW! В мене знайоми таку мафинку 2004р. 2.5 TDI там близько 200 коней за 25 тис. купив точніше пригнав!!!:-x 5.0 V10 230kv. 313 p.s. то самольот йому тільки крила вчіпити і можна взлітати!!!!!!
Відповідь: Хто на світі найсильніший? VW! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: класно сказав!:grin: :grin: :grin:
Відповідь: Хто на світі найсильніший? VW! Тащуся від потужних дизель-двигунів: симбіоз сили та економічності!