Яку основу давати В бочині біля арки ітак нема містя а яушчо дам основу то буде малий літраж а на 10 саб тре мінімум 20 літрів
Привіт! Не хочу створювати нову тему щоб задати питання Чи потрібни вирізати дирку в сабі для заходу повітря чи все повинно бути герметично?
Ну це залежить від самого сабаЯкі в ного характеристики І як ти хочиш собі саб настроїти Диркою реголюється звучання баса на в мене було два різних саба один з фазкоб а інший ні мені з фазкою більше подобався звучання басу було затяжне
Ну я кажу шо то залежить від того як ти хочиш шоб він звучав ну звичайно крашче шоб був фазо інвектор
Корпус саба не должен иметь щелей. Все стыки должны быть плотными и обработанными герметиком. А Фазоинвертор - это не просто дырка. Его надо рассчитывать: диаметр и глубину, а так же место.
то було рік назад. приблизно 130уо в маг. МАФОН. видно, ти так і не переглянув мою тему- бо там і ціни і де купував вказано
видно, ти так і не переглянув мою тему- бо там і ціни і де купував вказано. Я переглядав фото але не читав __________________[/quote]