Хто може розказати про Пассат Б5 універсал 2001-2003 років. Плюси і мінуси даної моделі. Хочу такий апарат або ауді А6 авант 2000-2002 року. Буду дуже вдячний.
Мінуси пассата ціна, ходова і турбіна. Плюси комфорт і якість. Ауді буде на півголови вища по всьому комфорту, якості, ціні, проблемності.
В цій темі писали про пасат б5: http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=12183&highlight=passat b5 Напевно ще є теми і про пасат, і про ауді...
Говорити можна багато, краще скористатися пошуком.. Напишу коротко свою точку зору (все имхо)... Виходить з ладу все, чи то Мерседес, Лексус, чи це Фольксваген, Ауді, говорити, що якась з них більше, а якась менше ламається не коректно, на це впливає багато факторів (експлуатація, обслуговування, ставлення до авто, манера їзди і тд. і власне саме б/в авто яке дісталось після покупки)... Краще Ауді, і я б у Вашому випадку вибрав повний привід і 2,5 тді (скажу зразу що на пошуки достойного варіанта може піти не один місяць). Салон, якість матеріалів салону, шумоізоляція будуть кращі ніж в Пасата, але при цьому значна різниця в ціні. Якщо Пасат тоді 1.9 тді (дуже економний двигун), або 1,8Т. Коли фінанси дещо обмежені, то може краще зупинитися на дизельному Пасаті, і зберегти 2-3 тис. вічно зелених на його обслуговування, так як авто тих років в середньому має пробіг близький до 200 тис., а це власне період зовсім не дешевого ТО для Пасата, і тим більше для Ауді. Взагалі то формула така - треба в правильному порядку розставити такі пріорітети як ціна, якість, комфорт, вартість обслуговування, це і буде для Вас відповідь, що краще.