Хто що може розказати про Пассат Б5 2001-2003

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем klub, 29 жов 2013.

1. klub

klub Новачок

Volksvagen Caddy
    Хто може розказати про Пассат Б5 універсал 2001-2003 років. Плюси і мінуси даної моделі. Хочу такий апарат або ауді А6 авант 2000-2002 року.
    Буду дуже вдячний.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Мінуси пассата ціна, ходова і турбіна. Плюси комфорт і якість.
    Ауді буде на півголови вища по всьому комфорту, якості, ціні, проблемності.

3. klub

klub Новачок

Volksvagen Caddy
    А ці пасати 1.9 тді? Що вони собою являють?

4. Niko

Niko Active Member

Geely Emgrand 7, VW Passat B5 1,9 TDI - був, VW Passat B4 - був
  5. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
  6. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    Говорити можна багато, краще скористатися пошуком.. Напишу коротко свою точку зору (все имхо)...
    Виходить з ладу все, чи то Мерседес, Лексус, чи це Фольксваген, Ауді, говорити, що якась з них більше, а якась менше ламається не коректно, на це впливає багато факторів (експлуатація, обслуговування, ставлення до авто, манера їзди і тд. і власне саме б/в авто яке дісталось після покупки)...
    Краще Ауді, і я б у Вашому випадку вибрав повний привід і 2,5 тді (скажу зразу що на пошуки достойного варіанта може піти не один місяць). Салон, якість матеріалів салону, шумоізоляція будуть кращі ніж в Пасата, але при цьому значна різниця в ціні. Якщо Пасат тоді 1.9 тді (дуже економний двигун), або 1,8Т. Коли фінанси дещо обмежені, то може краще зупинитися на дизельному Пасаті, і зберегти 2-3 тис. вічно зелених на його обслуговування, так як авто тих років в середньому має пробіг близький до 200 тис., а це власне період зовсім не дешевого ТО для Пасата, і тим більше для Ауді.
    Взагалі то формула така - треба в правильному порядку розставити такі пріорітети як ціна, якість, комфорт, вартість обслуговування, це і буде для Вас відповідь, що краще.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)