Прийшла пора мені на Пассаті Б4 універсалі заміняти сайлент-блоки задні, хочу замінити в когось толкового з клубу - кого порадите? Бо по ходовій майстра маю суперового, але немає як запресувати, тому й тим не займається. Уточню також, що планую заміняти не на рідні, а від Ауді новіших років - вони по розмірах ідентичні, кулібіни на сайтах профільних додумалися так робити і значно більший ресурс кажуть, а мороки додаткової зі встановленням немає.
В мене майстре просто звичайним молоточком по них стукав і вони залазили))) молоточок правда велийкий був і стукав він сильно)))
Дякую, але я хочу ті аудівські поставити, очікую гарного результату (по описах поставивших), тому інші варіанти не розглядаю )) Все ще чекаю на ту вставку в двері від тебе! Ну то теж варіант, але їочу якісно щоби поставили. Хоча хто його знає, як буде робити той, до кого поїду. Мені один контакт клубний вже скинули тут, завтра подзвоню.
Рекомендую до Олега М. звернутися СТО "Комфорт", з власного досвіду скажу, що роблять свою роботу добре (робив там дуже багато всього) і знижку дадуть як для клубу.
Роман на Левандівці 097 360 65 90 міняв сайленти задньої балки в нього має спеціальну набалдаху якої забивав без жоднх зусиль.)
я думаю що розмова йде про передні важелі,а вони мають задній сайлентблок.просто народ важає що розмова йде про балку задню,якщо я не правий то виправиш
Перше треба сильно стукати великим молотком, щоб старі вилізли, потім сильно стукати по нових, шоб на місце встали. Весь той процес рекомендую власникові авта не спостерігати, а піти собі десь в кімнату клієнта попити кави і почитати журнальчик. Кімната клієнта є на СТО Комфорт в Городку. І дійсно, клубну знижку в Олег М. можна отримати, пред"явивши клубну карту
Я так і планую їх послугами скористатися, багато бачу добрих відгуків - а це тішить, що то свої. Правда клубної картки до сих пір не маю ((
якщо то задня балка то сайленти йдуть дві штуки на сторону то не так як в Гольфа 2 йде один і треба валити молотом щоб їх вибити,тут набагато простіше.В мене в підписі є номер можеш дзвонити я домовлюся на сервісі в себе
Та я боюся, що як мою рожу побачать, то забанять зразу Дякую, я наразі в Олега.М спробую поставити. Вибити то справді легше, бо вони по парі на сторону, а от впресувати треба буде помучитися, бо ті Аукдівські одним куском.