Хто заміняє в клубі сайлент-блоки?

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Eller, 6 сер 2013.

1. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Прийшла пора мені на Пассаті Б4 універсалі заміняти сайлент-блоки задні, хочу замінити в когось толкового з клубу - кого порадите? Бо по ходовій майстра маю суперового, але немає як запресувати, тому й тим не займається.

Уточню також, що планую заміняти не на рідні, а від Ауді новіших років - вони по розмірах ідентичні, кулібіни на сайтах профільних додумалися так робити і значно більший ресурс кажуть, а мороки додаткової зі встановленням немає.

2. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    В мене майстре просто звичайним молоточком по них стукав і вони залазили))) молоточок правда велийкий був і стукав він сильно)))

3. Yrasuk

Yrasuk Active Member

Volkswagen Passat B4
    Купи собі в мене балку вже з готовими правда б/у.але в хорошому стані.

4. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Дякую, але я хочу ті аудівські поставити, очікую гарного результату (по описах поставивших), тому інші варіанти не розглядаю )) Все ще чекаю на ту вставку в двері від тебе!

Ну то теж варіант, але їочу якісно щоби поставили. Хоча хто його знає, як буде робити той, до кого поїду. Мені один контакт клубний вже скинули тут, завтра подзвоню.

5. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Рекомендую до Олега М. звернутися СТО "Комфорт", з власного досвіду скажу, що роблять свою роботу добре (робив там дуже багато всього) і знижку дадуть як для клубу.

• Подобається Подобається x 1
  6. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Роман на Левандівці 097 360 65 90 міняв сайленти задньої балки в нього має спеціальну набалдаху якої забивав без жоднх зусиль.)

7. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    Ціна питання?

8. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    Роман зараз в відпуску....

9. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    я думаю що розмова йде про передні важелі,а вони мають задній сайлентблок.просто народ важає що розмова йде про балку задню,якщо я не правий то виправиш

10. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Я якраз про балку задню і її сайлент-блоки.

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Перше треба сильно стукати великим молотком, щоб старі вилізли, потім сильно стукати по нових, шоб на місце встали. Весь той процес рекомендую власникові авта не спостерігати, а піти собі десь в кімнату клієнта попити кави і почитати журнальчик. Кімната клієнта є на СТО Комфорт в Городку. І дійсно, клубну знижку в Олег М. можна отримати, пред"явивши клубну карту

• Подобається Подобається x 1
  12. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Я так і планую їх послугами скористатися, багато бачу добрих відгуків - а це тішить, що то свої. Правда клубної картки до сих пір не маю ((

13. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Ну так ніхто не заважає зустрітися з Ігором (Мартіні) і отримати цю картку, чи на зїзді чи особисто.:music:

14. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    якщо то задня балка то сайленти йдуть дві штуки на сторону то не так як в Гольфа 2 йде один і треба валити молотом щоб їх вибити,тут набагато простіше.В мене в підписі є номер можеш дзвонити я домовлюся на сервісі в себе

15. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Та я боюся, що як мою рожу побачать, то забанять зразу :cool:

Дякую, я наразі в Олега.М спробую поставити. Вибити то справді легше, бо вони по парі на сторону, а от впресувати треба буде помучитися, бо ті Аукдівські одним куском.

16. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    :rofl: :rofl::rofl:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)