Хто знає того пасата?

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем ROS, 15 гру 2014.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Товариш загорівся такою машинкою. Продаж у Львові. В такому вигляді як в оголошенні, неможливо не замітити. Хто знає цей автомобіль, він клубний?

2. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    а де фото чи посилання?

3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
  4. exalto

exalto Місцевий

Клубна карта:
    000085
    це шикарний В4 бачив його вживу, і на фесті цьогорічному він був, та і ціна адекватна, я б купив однозначно, якщо б розглядав такої категорії машини. Тут немає шо думати, якщо шукає б4 то треба вже забирати, бо такі машинки довго не продаються.

5. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Эл. стеклоподъемники, Электропакет

Гарна машинка, шкода, що також не розглядаю для купівлі такого авто.
    Для себе цікаво, де електропакет і чому задні склопідйомники на веслах, а передні карти з заглушками

6. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    я думаю, що електропакетом там не пахне або окремо був доставлений шкіряний салон(у версії з веслами).
    Я коли собі брав салон шкіряний, то я брав з пасата V6(де був електропакет), і у мене на пасаті був повністю електропакет.

7. waha lan

waha lan Active Member

volkswagen passat
    машина класна.але буде горнути весь сніг зимою, дуже низька посадка.

8. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    там написано що продається з оригінальними стойками... значить не занижена, і якщо гуму поставити не 40 а хоча б 60 - то буде так високо, що мало не покажеться.
    курча, сам задумуюсь чи не взяти її.

9. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
  10. exalto

exalto Місцевий

Клубна карта:
    000085
    Та машинка безумовно тих грошей вартує, і вона знайде свого клієнта, приємно бачити такі машинки на дорозі, і дуже хотілось, щоб вона попала в добрі руки, а не перетворилась в типовий універсал Б4. Для когось нічого особливого, а її власник реально дуже багато часу і себе вклав в цю машину.

11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Але дорожчою від цього 20ти річна машина не стала! Нажаль. І вказана ціна ппц...

12. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    І що там такого? Пассат як пассат, просто занижений і не тонований. Салон як видно міняний, розхід який вказаний - бред повний, такі літражі хіба що для дізеля.
    Як на мене - дійсно вже Б5 брати, раз вже такі ціни настали.

13. exalto

exalto Місцевий

Клубна карта:
    000085
    Машина зроблена по Vdub"у, для поціновувачів, я думаю як би тут був власник, він би більше розказав, а що стосується салону - то такий салон треба ще найти і зберігати його в такому стані, по витраті палива згоден в такі цифри вкластися не просто і середніми в реальних умовах їх не назвеш, ну а б5 за такі гроші, то міф, по роках практично та сама машина, а проблем з Б5 за такі гроші буде немало, а цей Б4 я думаю доглянутий, масла з пластикових пляшок туда не лили, і витратники які попало не ставили. Кому не потрібен салон, диски, підвіска, губа бампера і всякі дрібнички, а треба просто універсал, то звичайно знайде дешевше, але власник має право свою роботу оцінити.
    Згадай як ти свою купляв, які ціни були, і який рік можна було за ті гроші купити, і чи легко було найти такого універсала.

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Та до чого тут те шо було? Маємо шо маємо. Зараз за такі гроші можна багато чого купити класом вище. Стан це все гуд. Але ціна від того не міняється нажаль. І клієнта йому найти хіба серед лінтяїв яких. Бо ті шо таке роблять куплять звичайного пасата за 4500 і зроблять собі гарного.

15. exalto

exalto Місцевий

Клубна карта:
    000085
    При чому тут класом вище, ми розглядаємо конкретну машину Пасат Б4 універсал. Купивши доходягу Б4 універсал за 4500 і вклавши 1500 в сьогоднішніх умовах з нього таку цукерку не зробиш, от йому вже 6000 якийсь лінтяй запропонував порахувавши все на калькуляторі. Цікаво, що зараз з універсалів класом вище за таку ціну можна купити ???

16. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    машина гарна....але на мою думку як не крути ціна всетаки явно завищена....от якщо то би був нормальний вр6 з синхрою !!

17. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Врш то тепер хіба звучить гордо, з таким розходом при таких цінах. А цей пасат норм.

Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2

18. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    зняти ті диски, поставити сталюки і буде печалька, яка не вартує тих грошей...
    задуті з балончика фари, задні ліхтарі, салон "недороблений" взагалі не рахуємо...
    що ви знайшли саме в цій машині культового, не варта уваги за ті гроші, бо роботи почати і закінчити, щоб довести до якогось культу...
    всім мир...

• Подобається Подобається x 4

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)