От надумав з першого липня почати бігати. А то робота сидяча, рухи обмежені, вже живіт почав рости. От шукаю компанію, бо кільком лекше починати, є стимул. Єдине що живу Сихові на С.Барбарі. Хто живе в тому районі і теж не проти побігати - приєднуйтесь
Привіт, я живу на сихові,в районі Скрипника поряд з лісом (якраз там де бігають) непланував такого,але можна подумати.
Отак просто) Мені ввечері приємніше. Якшо слабке серце то краще бігати ввечері. Зі ншої сторони бігати зранку краще бо зганяється більше калорій. Але того ж екту можна досягти побігавши ввечері і не вечерявши після того. Мій організм краще переноситьц еввечері, так як в мене особлива енергія припадає на 8-10год вечора... Тоді я себе краще почуваю і можу бігти довше значно))
Приєднуюсь до Shaggy. Живу на сихові і мені ввечері набагато легше бігати. Сьогодні правда було троха важко, зарано вийшов (десь 20:40), було ще парко. Правда бігаю не кожен через день або під настрій) для задоволення.
А і ше шоб класно похудіти то я бувало обмотував тіло целофаном в області живта і там де тре сало зганяти. В результаті там іде більше потовиділення і ефект в двічі більший. Франко, якось спишемся разом побігаєм! Але я не раніше 9ї=)
а якщо натігнути протигаз то ефект буде вашшє бомба бо буде на додачу буде ще від кого !! втікати що придасть сили в будь-яку пору доби думаю люди в білих халатах непідкачають