Уже не вперше зустрічаю на мск.ру тільки найкращі відгуки про колодки MAFF. Однак ніде їх в продажу не бачив. Хтось із форумчан вже пробував такі колодки? Якщо так, то які враження і де їх можна знайти? http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=116419&hl=maff
Я теж їх шукав(начитався хороших відгуків), але нажаль ніде їх не знайшов, тому брав собі Ferodo. Цікаво теж чи хтось їми користувався?
Брав на Запорiжжi у друзiв. Запитайте у Олега М. думаю вiн допоможе! Коштували на перед з 16В сiрка - 200 з копiйками гривень!
Так і не найшов MAFF прийшлось купити те що було в продажу. Поставив Breck (Польща) як вичитав в інеті, це бренд для легкових авто фірми Lumag - виробника колодок для вантажівок. Попередні теж були ці самі, враження цілком позитивні. Коштують 130 грн., як на мене - цілком пристойні колодки і ціна нормальна. Не вважайте рекламою, просто хочу щоб одноклубники знали, що колодки непогані. имхо
Про "MAFF" в наших магазинах ни слухом, ни духом. Что касается Brecks, тоже слыхал неплохие отзывы. Но по дороге за ними, зашёл в другой магазин и взял-таки TRW (200грн/комплект): Отзывы думаю будут позже ))) Ах-да, при установке оказалось, что новые колодки с "новым" диском милиметра на 4 шире скобы супорта (именно скобы, а не от поршня). Точить новые колодки не стал, решил временно оставить по одной старой, а после прокатки доменяю. Походу ещё один вопрос - у кого как оттормаживаются стоковые Гольфы/Джеты? Просто сравнивая с Кангу, Октавией, Бокстером (Рено) и т.д., то они просто вкапываются при малейшем нажатии, у меня же надо прилагать ощутимое усилие
У меня тоже приложится надо было порядом, не копейка конечно но всё же. Но ко всему прочему через минут 20 простоя пидаль уже становилась дубовой что явно указывает на неисправность в вакуумной системе тормозов. К тормозам батиной Шнивы так же не могу привыкнуть - слишком легкие.
В мене гальма теж тугуваті, гальмують добре тільки треба докласти зусиль, звісно в класиці взагалі дубові, але дійсно якщо порівняти з новими авто без електроніки(взяти хочаб той самий ланос чи авео) то гальма потребують доопрацювання.