хто можете поділитись встановленням? я планую зробити наступним чином: купити ще один бачок,з насосом. (у мене мінімальна комплектація тому місця під капотом трохи є.) купити трубки, кнопку оригіналюну в салон авто і підключити це все. http://www.shome.ru/sm_ofs.html Може у когось завалявся бачок від гольфа 2, чи 3 без різниці?, викуплю!
Дивно, мафони продаєш бо криза і гріш треба і тутже купляєш омивачі для фар. По суті - тоже думав над омивачем фар, вся проблема в сворені високого тиску. Саме бюджетне вирішення- на виході з бачка омивача і шлагном який іде до форсунок на капоті ставиш "Т " подібний розгалужувач і втикаєш додатковий шланг який підводиш до бампера. В якості форсунок для фар можеш використати любі форсунки віб омивача шкла.Робиш в бампері отвір як на капоті і защолкуєш.Ніяких дод кнопок не треба, омивач фар бризкає коли миєш лобове. Недолік- замалий напор того обмиву, бруд на фарах тільки розмокне, з потужнішим мотором який подає воду не пробував, є божання поцікався. Недолік 2- розхід рідини для миття ясто виросте в 2 рази.
та мафони продаю вже нетак терміново, у мене був важкий попередній період (2 міс) коли незнав що буде по зарплаті. а тепер пішло на поправку і думаю має бути все ок, я на це думаю потратити : насос =50 грн (пробивав вже) трубка = 10 грн кнопка = 30 грн бачок ще незнаю і самі сопла склоомивача також незнаю ще ціни.
В мене омивачі стоять по заводу, тиск води там добрий бачок один на все 5,5л. тільки толку від них я ще непобачив, хіба зимою коли лід намерз або сніг могрий заліпив тоді помагає, а ну хіба ще як куски болота попадуть на фару по ідеї має змити, все. Вот якби маленька щіточка ше була така як деяких вольво або мерсах 124-х
я наразі шукаю розсіювач рідини але такий щоб був як на останніх двох фотках. поки що по шротах ненайшов.
Есть бачек с Ауди 90 купе 80-х гг, он большой, в нем есть место под 2 насоса - для омывателя фар и стекла лобового. Могу отдать за пиво. Так же видел на разборке бампер с 90 ауди(старой) с омывателями в бампере. Сам тоже буду ставить. Омыватели в бампере уже стоят, бачек с 2-мя насосами лежит. Осталось приварить правильное крепление и ставить на машину, делать электро разводку.