:razz: МАРТІНІ! Щиро і сердечно Вітаю тебе з Днем народження! Бажаю тобі міцного здоров"я , щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях!!! Хай тебе підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги по роботі, минають негаразди та непорозуміння!!! Хай доля збагачує тебе життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення!:razz: П.С. Вибачай, якщо продублювала вже існуючу тему, де можна привітати, я її просто не знайшла Олена
Відповідь: З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! Ігор, з днем народження тебе!!!!!!!!! Нехай щастить тобі завжди!!! Здоров*я тобі і благополуччя!!!!
Відповідь: З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! Так ось. Всі привітання конічно класні, але ніхто так не привітає Брата-Корадовода як другий корадовод! Значить все що тобі побажали - ще раз і + не менше 0.6 бара в твоєму жо-60! І то на 1500 обертах!!!!
Відповідь: З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! До речі виглядає, що іменинник десь пропав. Це все, напевно, для того щоб друзям на виставляти )))))
Відповідь: З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! Поїхав в теплі краї у відпустку... Вернеться - виставить... 8) Бо інакше знімем компресор... :mrgreen:
Відповідь: З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! Вітаю і всього, всього нацкращого! І щоб твій компресор все більше і скорше крутився! Бажаю! море удачі, і дачу у моря!!
Відповідь: З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! А я бажаю всього, всього, всього, і замість дачі ВІЛЛУ і не у моря, а у ОКЕАНА!!!!!!!!!!!!!! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ
Відповідь: З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! Ігор, приєднуюсь до усіх побажань, щиро вітаю! Гарно відсвяткувати і відпочити на морях